Tämä koiranvaihto on sitten hauskaa! Ansa meni juoksun ajaksi Paimioon ja isä-Pinko tuli mulle treenikaveriksi. Että osaa isä ja tytär olla samanlaiset. En mä ennen ole huomannut, kun ne taitavat molemmat käyttäytyä erilailla Paimiossa oltaessa, eikä Pinko ole ennen täällä ollut. Mutta kaikki ilmeet ja toiminta on ihan kuin Ansalla, uskomatonta. Jännitin hiukan miten Bondi asiaan suhtautuu, mutta niillä ei ole ollut mitään ongelmaa. Kompa kylläkin yllätti. Pihalla vielä juostiin sovussa, mutta sisälle pappalla ei ollut tuleminen, neiti heittäytyi varsin hurjaksi asian suhteen. Kun emäntä sitten teki selväksi, että pappa saa tulla sisään, niin sitten pappa ei olisi saanut liikkua sisällä. Tämäkin neidille väännettiin niskavilloihin asti selväksi ja pappa pääsi tutkimaan huoneita. Mutta ainakaan pappa ei saa lähestyä sohvalla istuvaa emäntää, näin se äiskäkin olisi väliin syöksynyt, ai jaa, se saa tulla tähänkin, höh. Ja tällainen pari pitäisi jättää työpäivän ajaksi keskenään. Yöllä kuului yksi haukahdus ja ilmeisesti jotain sillä sovittiin, koska aamulla Kompa käyttäytyi kuin Pinko olisi Ansa, samaa raivostuttavaa perskärpästelyä sai pappa osakseen, ihmeen pitkä pinna silläkin vaan on.

Päivä oli ilmeisesti sujunut hyvin ja illalla lähdettiin treeneihin. Pinko kulkee radalla niin hienosti, ekalla radalla melkein tuli sellainen olo, että itsekin osaanHymy. Kontaktit tosin on unohtuneet johonkin, mutta kyllä nekin sitten löytyi kun vähän yhdessä muisteltiin. Tokalla radalla palattiin todellisuuteen eli samaan ongelmaan kuin mulla on ennenkin ollut Pinkon kanssa. Se on opetettu kääntymään, toisin kuin Ansa ja mä teen sen kanssa tosi helposti kieltoja, kun se ei suoritakaan edessään olevaa estettä ilman lupaa tai käskyä tai jotain. Eka radan takaakierrot sujui tosi hyvin koska olen tottunut viemään Ansankin niille kunnolla, mutta toka radan ihan vaan suoraan juoksu teetti sitten esteen edessä kääntymisiä, enkä oikein tiedä miten Pinkolle pitäis kertoa, että saa hypätä. Kun eihän sille irtoaminen pitäis olla mikään ongelma. No, ens viikolla voitais mennä epiksiin juoksemaan ja jos vaikka sais aikaseksi mennä hallille joku päivä ihan muuten vaan. kompankin kanssa vois jotain kokeilla pitkästä aikaa. Ja kyllä on eroa tollasen äijän ja hienon rouvan kanssa treenaamisessa, miten toi otus voi kuolata noin paljon! Patukka on ihan ällökamalassa kunnossa, ei Ansa vaan tolleen vaahtoa koskaan.

Pinko on kotiutunut ilmeisen hyvin: aamulla kun heitin pojat sisälle ja jäin hetkeksi Kompan kanssa vielä ulos, niin mitäs näenkään ikkunasta, Pinko tekemässä keittiön pöydällä ruokatilannetarkastusta! Ja ihan rennosti se näyttää treenien jälkeenkin ottavan, ruusutyyny hyvin, omalla sohvalla, eihän kerrota kotiväelle, eihänKieli ulkona.

1289416254_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1289416288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e