Ja saalista saatiin! Uusi, kivanvärinen Hattivatit hyllyssä Muumipeikon ja Hosulin seurana.

DSC03431-normal.jpg

Raumalla sujui melko hyvin muutenkin, hypäriltä taas rimasta vitonen, muttei vauhti olis silti sertiin asti riittänyt. Ekalta agiradalta siis nolla ja 3. sija, tokalta ihan ok hylly. Oikeinkin hallittua menoa alku, mutta juuri kun sitä ajattelin siinä kontaktien jälkeen, Ansa unohti takaakierron olemassaolon ja kierron suunnassa ollut putki houkutti liikaa. Ihan kun näihin ei erityisesti olisi kiinnitetty huomiota, mutta silti vaan pääsee tapahtumaan. Seisoin varmaan taas liikaa siivekkeen edessä, eikä siinä sitten auta mitkään huutelut, kun koira ei katsele mun lähelle, vaan pongaa turvallisen etäisyyden päästä putken suun. Tuli myös ihan sellainen maksettu mainos -olo, kun huutaa epätoivoisen EIN kesken radan. Ja oli taatusti aidomman kuuloinen kuin niissä tietyn vakuutusfirman mainoksissa, jonka asiakas en ole.

Kasku teki pikajuoksut tässä välissä, eikä ole nähnyt esteitä 18 vuorokauteen, siis torstaihin mennessä, jolloin alkaa taas koulutukset. Hieman ärsyttää, jos se alkaa mennä näin lyhyellä juoksuvälillä, mutta toisaalta, jos vuotopäivät jäävät suunnilleen viiteentoista, kyllä kai sen kestää. Juoksuaika on sujunut nyt rauhallisemmin kuin viimeksi, tosin olen ollut melko tarkka akkojen yhteiselosta. Varsinkin jos niistä on ollut vain toinen mun mukana jossain, niitä ei voi päästää heti samaan tilaan. Karsinaelosta on seurannut myös, että Kasku pitää, tai haluaisi pitää keittiötä omana valtakuntanaan, minne Ansalla ei ole mitään asiaa. Ja vaikka puutun asiaan heti, kun Kasku alkaa nostella karvojaan, ei siitä ole mitään hyötyä, koska Ansa arempana ottaa komennon itseensä ja muuttuu surkeaksi ja haluaa pois paikalta, minkä Kasku tietysti tulkitsee voitoksi itselleen. Tietysti voisi alkaa soveltaa akvaarion järjestyksen pitoa. Aikanaan mulla oli kaksi akvaariota ja yksi suurena diktaattorina itseään pitävä ahven, jota sitten siirrettiin tankista toiseen aina kun se alkoi liikaa pullistella. Pitääpi kokeilla Kaskuunkin, häätö keittiöstä aina kun alkaa kuvitella, ettei Ansa saa siellä liikkua. Täytyy myös alkaa useammin pitää portteja koko kämppään auki, mikä sitten taas tarkoittaa, että Kompan on oltava enemmän koirahuoneessa. Mutta koska se nukkuu suurimman osan päivää, luulisi olevan ihan sama missä se näkee uniaan.

h7-normal.jpgh6-normal.jpgh5-normal.jpg

Välillä se tietysti myös pelaa palloa ja syö, yllättävän tehokkaasti muuten, pakastettuja luita, tai jotain kylkirustoja noi taitaa olla.

Liian kuumat päivät on oltu melko rauhallisesti kotona, merellä tosin käyty muutaman kerran. Kasku on hieman ristiriitainen tässäkin asiassa, se tulee mukaan mielellään ja viihtyy varsinkin hitaammissa nopeuksissa hyvin, mutta selvästi myös jännittää ja on tosi väsynyt reissusta. Bondi pääsikin sitten pitkästä aikaa mukaan, kun ajattelin, että Kaskulle tekee myös ihan hyvää opetella välillä olemaan kotona.

h8-normal.jpgh3-normal.jpg

h2-normal.jpgh1-normal.jpg

Eikä se edelleenkään ui. Yhdessä ojassa olen saanut sen menemään itse uimaan asti, muuten jää juuri ja juuri rintakehä kuivalle. Oikein kannustamalla voisi mennä, mutta toisaalta vaatii riittävästi innostuakseen samanhenkistä seuraa ja sitten alkaakin sota. Joten edelleenkin Ansa ui, Kasku huutaa tahtia rantavedestä ja minä toimin palomuurina siinä jossain lähellä. Joskus saa mitä haluaa, joskus vielä hiukan enemmän, Ansa potenssiin 2 = Kasku.

h4-normal.jpg