Olipa hauska tehdä Kaskun ja Ansan kanssa sama rata ja todeta, että eipä niissä paljoa eroa ole. Kokemus auttoi tänään seuramestiksissä ja Ansa pääsi hyppyradalta vielä finaaliin. Kaskun kanssa oli tavoitekin vain päästä kunnialla keppien loppuun, siitä eteenpäin kun oli hieman hankalaa, kun ei voinut jättää koiraa tekemään itsekseen keppejä. Tosin, ei Ansaakaan voi jättää tollasilla kepeillä, mutta se ymmärtää kauko-ohjausta monen vuoden kokemuksella ja vaikka ajautuu yhtä kauas hypyn väärälle puolelle kuin Kasku, se selkeästi tajuaa, mitä mun ohjausyritykseni tarkoittaa.

Kasku hyppyrata, hyl , Ansa hyppyrata, 0

Ansan tavoite oli tänä vuonna 2. sija, koska olen saanut tarpeekseni kiertopalkintoon liittyvään valokuva-albumiin kirjoittamisesta ja valokuvien liimaamisesta parin viime vuoden mestaruuksien jälkeen. Hyppyradalla oltiin kärjessä, joten lähdettiin viimeisenä, eikä todellakaan ollut paineita. Lähellä oli tavoitteen täyttyminen, tyytyväinen saa olla. Keinulta vitonen, en jarruttanut tarpeeksi, keskityin varmaan liikaa seuraavaan kamalaan kohtaan, mulle niin vaikeaan takaakierto-valssi yhdistelmään, joka tällä kertaa jopa onnistui, huiman hienoa!

Ansa finaalirata

Nelosiksi päädyttiin tänä vuonna, ihan kelpo suoritus meiltä. Ja toivottavasti nyt sitten jäi tämän kauden tuplanolla virallisesta kisasta saatavaksi.