Kun kävi niin hämmästyttävästi, että vedettiin nollana rata läpi ekalla kertaa ja kuvakin löytyi, niin pitäähän sitä vähän käydä läpi täälläkin. Ehkäpä helpompi kuin meidän treenit yleensä, mutta ihan kuitenkin kisaradan luokkaa.

treeni%20031214.jpg

Tietysti mun ohjauskuviot oli hieman erilaiset, kuin mitä "pitäisi", niinpä lähdettiin seuraavalla kierroksella hiomaan niitä ja hakemaan lisää rohkeutta liikkumiseen.

  • neloselle tein aluksi vastakäännöksen, mutta sen totesin itsekin menevän yliohjaamisen puolelle, koska Kasku tuli melkein A:sta ohi. Ihan vaan hiukan kulmaamalla paljon parempi, eikä edes harkinnut putkeen menoa.
  • A:n jälkeen tein ensin sokkarin, vai olikos se valssi, vaihdoin kuitenkin puolta. Toisella kertaa kokeiltiin poispäinkääntöä seiskalle ja A:n leijeröintiä. Upeesti, epäröimättä Kasku haki puomin ja pysähtyi alastulolle, ei haitannut yhtään mun sivuetäisyys.
  • kepit(13) kokeiltiin molemmilta puolilta. Siinä ei paljon ollut eroa, hyvin löytyi putki, vaikka jäin ulkokurviin.
  • Kepeille(15) vein ekaksi Kaskun lähelle alkua, viski hypylle 16 ja hyvin kääntyi keinulle. Sitten koitin lähettää kauempaa kepeille, mutta siihen ei vielä taidot/maltti putkivauhdilla riittäneet, tätä täytyy muistaa ottaa itsekseen. Pienemmällä vauhdilla haki sitten kauempaakin ja ehdin itse tekemään pakkovalssi-jaakotuksen hypylle 16. Ehkä sillä hieman pienempi kaarros tulee kuin viskillä, varsinkin, jos edessä olisi vääriä esteitä, nyt vain seinä.
  • Keinun jälkeinen elämä olikin sitten hankalinta. Tollaset kaarteet on mulle vaikeita, helpompi olis koittaa kääntää tiukasti. Aluksi lähinnä huiskasin 18, kalastelin pois A:lta ja putkesta hypylle 19 ja siitä jotenkin loppuun. Eikä sitä paljon paremmaksi saatu jatkossakaan. Keinulla yritti aina kääntyä vinoon mua kohti, vaikka kontaktilla pysyikin, siitä iso työ saada se kaukaa hypylle, jotta pääsi itse niistoon 19. Tästä kotiläksyihin irtoaminen kontakteilta eteen, se on aiemminkin ollut ongelma, varsinkin keinulta. 

 Koska treeni meni varsin hyvin, odotan mielenkiinnolla, miten huonosti saan taas kotikisat menemään. Varsinkin kepeillä huomaan olevani paljon reippaampi treeneissä, ei kai sitä nyt kisoissa uskalla...