Olis ollut Kaskun tokouran aloitus ja oikein piirimestisjoukkueessa, mutta sen sijaan se aloitti juoksun. Tiimi voitti kultaa, me ei.

Agilityn piirimestiksiin sentään päästiin juoksusta huolimatta. Ansa sijoittui melkein 7. sijalle, mutta en jaksanut taistella toista rataa ihan loppuun asti, siitä hyl. Agiradalta oli alla 15, eli ei sekään ihan sujuva ollut, kovin ansamainen kuitenkin. Kaskulla neljä starttia, joista yhdestä tulos. Onneksi se kieltovitonen osui joukkueradalle, sijoitus 4. mutta nollalla oltais oltu toisia.

Muuten Kaskun meno ( tai siis mun suoriutumiseni) on parantunut jonkun verran. Nyt saadaan nolla melkein joka reissulta. Omista kisoista tuplatulos, taas kieltovitonen torppasi toisen nollan, mutta toisaalta olis tossa voinut käydä huonomminkin, sen verran kuitenkin joutui kalastelemaan. 

http://youtu.be/LecmZIfMSF0

Ansa oli taas ihana oma itsensä, ei se edelleenkään käänny ja kun kuonon eteen tulee kaikenlaista mielenkiintoista, pakkohan ne on suorittaa. Mutta suoraa se kyllä kulkee hienosti :D 

http://youtu.be/opN2XoQSHHE

Ainoa varsinainen uutinen lienee, että Kompa täytti eilen 6 vuotta. Pieni videopätkä näyttää, että hyvin menee vieläkin, ei mitään fyysistä muutosta entiseen. Siitä on vaan tullut sen verran ovela, että se osaa hakea aidan alituspaikkoja ja pyrkii aktiivisesti poistumaan pihalta heti kun selkänsä kääntää. Joten se ei ulkoile enää ilman valjaita ja 15 metriä jälkiliinaa perässään. 

http://youtu.be/odJMtK0Y6U4