Ansalle tulee pentuja, perjantaina käytiin ultrassa ja kolme mukulaa näytti olevan kasvamassa. Saa nähdä montako sieltä sitten joskus lokakuun puolessa välissä tulee. Mahan menivät tietysti ajelemaan kaljuksi, nyt Ansa näyttää ihan emakolta, toivottavasti pysyy viikonlopun näytelmissä jaloillaan tuomarin edessä.

AGI

Ansa on kisatauolla ja olinkin tänään sitten töissä ATT:n kisoissa maxi kolmosissa. On siellä niin monentasoista yrittäjää, että hyvin mekin sinne mukaan sovitaan, kunhan joskus ens vuoden puolella päästään jatkamaan. Treeneissä kyllä käydään vielä niin kauan kuin rouva saa mahansa esteitten yli ongelmitta ja intoa riittää.

TOKO

Ansan kanssa olen nöyrästi palannut alkuun kaukoissa, sivuttaisliikettä on ihan liikaa ulkona. Ensin sohvalla muutama toisto, hyvin meni. Sitten lattialla viidestä askeleesta (no joo, ei me nyt ihan alkeisiin palattu, ei mun kärsivällisuudelläni) ja paikallaan pysyi. En vaan tiedä miten saan siirryttyä pihalle, saatikka koulutuskentälle, kun tuntuu että jo tuuli aiheuttaa kommunikaatio-ongelmia tässä liikkeessä.

Sitten nouto, siinähän me ollaan lähinnä taisteltu luovutuksesta. Ansa oli liittänyt siihen tassunannon ja alta pakituksen. Tassun sain ensin pois ja nyt alkaa näyttää hyvältä myös pakittamisen suhteen. Ote muuttuu hiukan löysäksi edelleen, mutta pitää kuitenkin vaikka minäkin pidän kiinni. Ennenhän kapula tippui heti kun käteni läheni, kamala kiire saada palkka.

Sitten hiukan seuraamista, sisällä sekin. Hyvä vire, kivat käännökset, peruutuskin alkaa taas tauon jälkeen toimia, mitäs menin astumaan sen hännän päälle viimeksi. Eli mukava pikku treenituokio, mutta kun pystyis samaan ulkona.

Bondin kanssa otettiin pihalla vaan eteenistumista uutena juttuna, se on sitten ihana kun se oikein yrittää ajatella mitä mä haluan siltä. Ens viikolla alkaa PK-tottiskurssi, kivaa aloittaa jotain uutta. Bondi joutuu töihin, kun Ansa mammalomailee.