Käytiin Ansan kanssa eilen ranch-kisoissa ja ajettiin ihan kelpo rata, tultiin toisiksi, pisteet 80/100. Oikeastaan vain yksi pyörähdys toisen "portin" jälkeen meni tarpeettoman hermoilun piikkiin, muut pistemenetykset olivat ihan vaan osaamattomuutta.

Meidän piti lopettaa kausi tähän, mutta paikalla oli innokkaita osallistujia, jotka saivat mutkin sitten harkitsemaan oikein ulkomaille lähtöä. Eikös se Ahvenanmaa ole jossain tosi kaukana, siellä puhutaan vierasta kieltä ja sinne on hankala päästä? Mutta niin vaan olen nyt sinne menossa, aikast jännää. Ja oikeastaan me ei ihan vielä taideta olla tarpeeksi hyviä, kyseessä on ihan ne viralliset kisat, mutta mennään nyt rohkeasti kokeilemaan. Ainakin on hauska reissu tulossa.

Ja Kompakin on edistynyt jossain asiassa, se on jo pari lenkkikertaa kävellyt ihan kuin normaali koira. Ei yllättäviä nelivetokohtauksia, ei Ansan vaanimista ja pysäyttelyä eikä muutakaan volttaamalla etenemistä. Se haistelee ja kulkee ihan rauhallisesti, hämmästyttävää. Kun nyt vaan juoksu loppuu, täytyy alkaa taas tehdä töitä, jotta saisi sitä siedätettyä toisiin koiriin, olishan aika kivaa, jos ens kesänä vois ottaa sen mukaan kaikkialle.