1319361722_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikein otsikon arvoinen uutinen! Ansalle kolmas serti eilen Kirkkonummelta ja niin siitä sitten tuli ekassa mahdollisessa startissa valio. Jos nyt oikein olen laskenut, meillä on takana 10 hyllyn putki, että jo oli aikakin onnistua. Hyppyradallakin hyvää menoa ja serti siitäkin. Molemmilla radoilla johdettiin toka vikaan koiraan asti, sitten Jösta meni ohi, onneksi oli jo valio.

A-rata ei ollut kovin vaikean oloinen, mutta meille yleensä vaikeuksia aiheuttaneita putkia riitti. Ja jotain kertoo myös, että tuloksissa on vain kuusi nollaa. Aika nyt olisi voinut olla parempikin, mutta meidän käännöksethän on koiraa, vaan ei aikaa, säästäviä, että tuskin niihin parannusta on tulossa. Puomin otin varmasti, turhan paljon kontaktivirheitä alla.

B-rata oli samanlainen, ihan tehtävissä, mutta jostain syystä Ansa lähtee kesken pujottelun pois. Eipä ole tainnut tuota tehdä ennen, ilmeisesti reagoi mun sivuaskeliin, vaikka yleensä on ne hyvin kestänyt. Sitten hyl pujottelusta väärään suuntaan.

C-rata oli ihanan juostava, eikä tarvinnut kauheesti murehtia niitä käännöksiäkään, ei olisi ehtinyt siinä vauhdissa. Mukava yllätys pärjätä hypärilläkin, kun siitä ei mulla ole suuria odotuksia. Jos sitten vuoden aikana saisi vielä lisää tuurisertejä tältäkin osin.

Kirkkonummen kisoissa on muutenkin kiva olla palkinnoilla, ne on nimittäin melko ruhtinaalliset. Kassikaupalla erilaisia koiranruokia ja makupaloja, lahjakortti ja esinepalkinto. Kyllä taas jaksaa jatkaa yrittämistä. Seuraava tavoite on tuplanollan tekeminen, saas nähdä minä vuonna sekin onnistuisi.