Mahdoton osoittautui mahdolliseksi, Tsaun kisoista tuplanolla ja nyt olis niinku SM-nollat kerätty. Agiradalla Ansa pelasti tilanteen olemalla poikkeuksellisen kuuliainen ja jättämällä suorittamatta jo melkein nenän edessä olleen väärän hypyn (tietysti, jos se olis ollut vielä vähän kuuliaisempi, se ei edes olis lähtenyt kaartaamaan vastakäännöksestä jonnekin hevonkuuseen), mutta hyppyrata meni kuten olin suunnitellutkin, ei siis ainuttakaan eiku-pelastusta. Ajasta sais vielä pois tiukemmilla kurveilla, mutta nyt mentiin vaan varmasti. ÄsÄmmiin on vielä sen verran aikaa, että mehän saadaan kasattua melkoisesti hyvää treeniä ja ollaan sitten ihan arvokisaiskussa:)

Penturintamalla ei mitään uutta, kotona hillutaan ja nukutaan, välillä käydään sivistymässä hallilla tai muualla, viimeksi oikein Turun keskustassa ja kahvilassa. Hetken kesti Kaskulta ja pikkupihis Jettalta rauhoittua pöydän alle, mutta eiköhän niistä ihan kivoja terassikoiria vielä tule, kun vaan jatketaan harjoituksia. Aika rankkaa, meinaan kävellä pitkin katua ja juoda kahvia hyvässä seurassa, mutta mitäpä sitä ei tekisi pennun sosiaalistamiseksi.

Hillumista

b1-normal.jpg

b2-normal.jpg

Keppikivaa ja älykkäitä ilmeitä

b3-normal.jpg

b4-normal.jpg

b5-normal.jpg

b6-normal.jpg

Yritettiin saada "virallinen" kuva, mutta Kasku ei ollut ollenkaan yhteistyöhaluinen. Tässä pari huonoa, joista lähinnä näkee, miten erinäköinen koira voi olla kuvakulman hiukan muuttuessa. Ensin sporttinen, sitten tappijalka.

b7-normal.jpg

b8-normal.jpg