Tänään otettiin hiukan rauhallisemmin, mutta vaan hiukan. Yö meni taas hienosti, aamulla käytiin ulkona, syötiin, leikittiin hetki (Ansa hoiti tämän puolen), käytiin pikaisesti ulkona ja sitten takaisin nukkumaan. Ja näin arki tulee koirille huomisesta jatkumaan, kun en lomaa yhtään saanut. Tänään kuitenkin päästiin vielä valoisaan aikaan tekemään vaikka mitä. Aloitettiin metsälenkillä, Kompa oli vielä flexin päässä, kun en ihan sen mukana pysymiseen luota ja tiekin vielä metsän ja kotioven välissä. Kauheeta vauhtia se juoksi isojen perässä, kannoin välillä, kun ei enää oikein näyttänyt pennun omaehtoiselta liikkumiselta. Myöhemmin se joutui olemaan hetken ihan yksin kun kävin toisten kanssa kunnon lenkillä ja sitten Kompa pääsi yksin tien varteen tutustumaan autoihin. Tietenkään yhtäkään autoa ei juuri silloin suvainnut ohi ajaa, joten me tyydyttiin syömään yksi lihapulla ja nyt sujui jo hiukan paremmin. Aina kun Kompa oli muutenkin katsomassa minuun päin tungin palan sen kuonoon kiinni ja lopuksi se jo tuli itse ja haukkasi palan. Siis edistystä eiliseen lähes väkisin syöttämiseen. Samoin olen tosi tyytyväinen, kun se osaa jo hyvin keskittyä odottamaan (siis toljotta lattialla ylös tiskipöydän suuntaan, ei nyt sentään mistään paikkallaolosta ole kyseHymy)  ruokakuppinsa täyttämistä, eli kyllä sitä ruoka kiinnostaa.

Sitten käytiin vielä mökillä soutuvene kääntämässä talviteloille ja otukset juoksenteli hullun lailla ympäriinsä. Suoritettiin myös onnistunut pressunpäällä kävely, kun isot hakivat peitteen taitoksista jääpalasia syötäväksi ja Kompa tietysti perässä, ei haitannut yhtään. Rantaan en viitsinyt niitä päästää kun yksi uiminen päivässä taitaa pienelle riittää. Aamulla Kompa nimittäin päätti tehdä hirmuisen syöksyn Ansan perässä metsään ja putosi suoraan ojaan. Ei haitannut sekään, hetki oltiin kuin ei mitään olis tapahtunut ja sitten käytiin sisällä kuivattelemassa. Autossa huuto oli selvästi vaisumpaa jo tänään, hyvä, hyvä.

Ens viikolla pitää jaksaa käydä erikseen Kompan kanssa ulkoilemassa ja kontaktitreenit jatkuvat. Maanantaina on kimppalenkki Naantalissa, sen ajan kompa saa olla yksin autossa ja tiistaina päästäänkin sitten Ansan kanssa pitkästä aikaa agitreeneihin, apua, mitä siitäkin taas tulee.