Humppaveikko pääsi eilen pomppimaan Tsaun epiksiin. Ensin ajattelin, että mitä sitä nyt sinne, eihän me enää treenatakaan, mutta kun oli niin tylsä ilta tiedossa, miksei lähtis ajelemaan. Olihan sitä jo kaksi päivää kävelty kamalasti joka paikkaan. Ja kivaa oli, ihan vaan toisten katseleminen ja Bondikin meni tosi hyvin, 5 puomin kontaktista ja hiukan aikaa lisäksi. Ihanne oli kyllä tehty bortsujen mukaan, me mentiin meinaan lujaa, puoli rataa sanoisin jopa raivoisasti. Pääsi itse ihan kunnon ohjausfiilikseen, mutta tuskin mä kuitenkaan jaksan alkaa tolle enää mitään oikein opettaa.Mutta jos jonkun hyppyradan kävis kuitenkin vielä virallisesti kisaamassa. Ja ei kai sen selässäkään mitään vikaa ole, ei se muuten tolleen etenis. Voishan sen silti viedä hierottavaksi, ilman vikaakin.

Aika pitkälle yöhön tuli pohdittua miten sitä sitten lähtee pennulle kaikenlaista opettamaan. Ja toisaalta on ollut hieman surullistakin huomata miten Bondi on jotenkin pirteämmän ja yhteistyöhaluisemman oloinen nyt kun sen kanssa tekee enemmän. Täytyy ryhdistäytyä sitten kun "perhe" on taas kasassa ja keksiä kaikille omat harrastukset. Joskus voi jonkun otuksen jättää kotiinkin, yksin. Tai ainakin autoonNolostunut, eihän niitä nyt sentään kotiin voi jättää. Mutta omaan koloonsa autoon, joo. Ihan niinkuin tähänkin asti siis. Mutta myös Bondille oma juttunsa. Muista tämä.

PK

Tänään otettiin eteen lähetystä. Ruokakuppi ämpärin päälle metsän reunaan. B näki kun vein sinne palkan ja aluksi pari lähetystä paikalta, hyvin lähti. Sitten lisäsin seuruuosuuden poispäin palkalta, täyskäännös ja liikkeestä lähetys, hienoa! Vielä 4. toisto liikkeestä istumisen jälkeen, nopeasti opittu tähän mennessä. Nyt tarttis saada matkaa vielä pidemmäksi, eli treeni siirtyy pois omalta pihalta. Täytyy lauantaina muistaa ottaa ämpäri mukaan möllitreeneihin. Paitsi että mun piti mennä katsomaan agin piirimestaruuksia. Mutta ei pariin toistoon nyt niin kauheesti aikaa mene.