Hajanaista päivitystä siitä sun tästä:

Ansasta kammattiin esiin hirvikärpäsiä useita päiviä Vaskijärven reissun jälkeen ja vieläkin se välillä saa äkkinäisiä kipu/kutinakohtauksia ja kirputtaa lanteitaan. Voiko mennä lääkäriin vaihtoehdoilla sillä on joko kohtutulehdus tai hirvikärpäsiä?

Tsaun kisoissa käytiin tekemässä vaihteeksi lähes hienoja ratoja, mutta ei kuitenkaan nollia. Ja keskiviikon treeneissä opettelin luottamaan koiraan kepeillä, kun siihen aloitukseen mahtuu vain toinen meistä ja tuloksen kannalta olis paljon parempi, että se toinen olis koira. Lisäksi yritettiin asentaa Ansaan putkijarrua, mutta taas jouduin toteamaan, että mulla on koira, jonka kanssa ei voi toistoja ottaa. Mun tarttis saada joku virtuaalikoira, jonka kanssa vois itse opetella tekemään oikeaan aikaan oikeita juttuja. Tai voisko joku pelinero kehittää agilitysimulaattorin?

Paimennuskisoissakin käytiin, tosin vähän silleen hälläväliä fiiliksellä. Lammastauko huomioon ottaen, olen kuitenkin ihan tyytyväinen, ajettiin rata läpi ja jäätiin pisteen päähän tuloksesta, 49/100. Haku ihan surkea, mutta pisteitä meni varmaan eniten siinä, että käytin liikaa käskyja, joista ei ollut edes mitään hyötyä. JOS tätä lajia ens keväänä jatketaan, me treenataan pääasiassa vain hakuja. Ja mennään kaikkiin mahdollisiin kisoihin, jolloin niitä vois kertyä jopa huimat 5.

Kompa on löytänyt uuden sohvan ja enhän mä sitten voinut sitä siltä kieltää kun se on niin suloinen, aina silloin kun ei ole raivostutava. Bondin kohdalla olen kuitenkin ollut julma ja osoittanut sille sen oman paikan, joku raja sentään.

Kävin tyttöjen kanssa puolukassa ja vauhtia riitti, miten ne jaksaakin juosta. Ja miten aina jaksan sita samaa ihmetellä. Sain sopivan määrän jotain punaisia marjoja (epäilin siis jo metsässä niiden puolukkuutta) ja kotona totesin mulla olevan puolet saaliista sianpuolukkaa. Koska kasviopas ei maininnut mitään myrkyllisyydestä, sinnehän ne sekoittuivat samaksi soseeksi kaikki ja ihan yhtä pahan happamalta maistuu kuin puhdas puolukkakin. Mutta jos kuitenkin musta ei enää kuulu mitään kohtuullisen päivitysajan jälkeen, vois joku tarkistaa ollaankos sitä vielä elossa, kiitos.

Loppuun vauhtihurvittelu eilisistä epiksistä, kiva vaihteeksi mennä möllirataa. Ja kaksi syytä miksi meille tulee kontaktivirheitä: 1. mä näen Ansan ottavan A:n kontaktin ja vapautan, ja näen siis väärin. 2. En vaadi Ansaa pysähtymään, vaikka se sen osaisi, jos sitä vaatisin. Ja itse asiassa vielä kolmaskin syy tuli tuosta mieleen, en ole opettanut Ansalle, että kontaktille pysähdytään vaikka en sitä vaatisikaan, vaan juuri päinvastoin.