Eilen käytiin testaamassa Lohjan showlinkin halli. Tosi pitkulainen tila sekä hassu paksu ja pehmeä keinonurmi, meinasi itsellä jäädä tossut kiinni siihen rataantutustumisessa, mutta ei se mitenkään sitten varsinaisesti haitannut. Ansakin meni ihan normaalisti ja rimat pysyi ylhäällä.

Luulin olevani ajoissa paikalla, jotta ehtisin näkemään medien hypärin, mutta olivat puolisen tuntia etuajassa enkä sitten ehtinyt koiraakaan käyttämään ulkona ennen rataantutustumista. Lähdettiin vielä ihan alussa, joten pikkasen tuli kiire, joka sitten jatkui radallakin, ei päätä eikä häntää meidän menossa.

Toka radalla oli meille liian vaikea kohta, luovutin valmiiksi. Alla tosi tyylikäs ratapiirros, mutta eiköhän siitä ongelma aukea. Tarkoitus oli mennä keinu-pussi-puomi. Puomi oli täysin piilossa putken päiden välissä ja edessä hyppy imi monta koiraa. Mua pelotti sen verran, että keinu meni tietysti lentämiseksi, mistä johtuen Ansa pääsi reilusti edelle, eikä mikään auttanut, hypyn kautta putken kauempaan päähän, pariinkin kertaa, ennen kuin löytyi piilossa ollut kontakti ja loppurata taas hienosti. Nyt kokeilisin tuohon valssintapaista, pitäisi vaan mennä tosi rohkeasti edelle ja antaa koiran tehdä keinu itsekseen.

1321795775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolmannella radalla taas vaihteeksi hyviä kohtia, alussa tosin Ansa yllättäen ei löytänyt keppejä, siitä vitonen. Tällä kertaa jätin sen myös tekemään keinua itsekseen ja juoksin edelle ja sehän menee paremmin kuin jos yritän jäädä taakse varmistelemaan. Saatiin sentään tulos ja nyt on hyvä jäädä juoksutaukoa pitämään, yhtään kisaa ei ole enää kalenterissa.