Fantastista, ulkona vaan kaks astetta pakkasta! Ja ihanat kasvattajat antoivat ilmeisesti lähtiäislahjaksi lauantaina Kompalle pienen pussin järkeä (se loppuhan tulee vasta sitten parin vuoden päästä vai miten se nyt oli) kun se on nyt aivan loistava pikku oppilasHymy. Seuraa namikättä mihin vaan, lelukin on kiva ja se haluaa olla mun kanssani pihallakin, mahtavaa! Miten siitä nyt yhtäkkiä kuoriutui noin yhteistyöhaluinen pentu? Ja mä kun olin jo alistunut ajatukseen, että tämä on kyllä vähiten edistynyt otus minkä kanssa lähden pentukurssille. Ja samalla koitan muistaa, että tämä on kyllä myös eka kolmikuinen, jonka kurssille raahaan, toiset on ollut lähemmäs viittä kuukauttaNolostunut. Eli ihan vaan leikkimään mennään edelleen ja toivotaan ettei Kompa syö muita pentuja, siitä taitaa olla tulossa melkoinen hirmu. Tänään lenkilläkään ei voinut pelkästään tylsästi kävellä, vaan vähän väliä piti rähistä ihan vaan omaksi ilokseen, ilmeisesti. Ja Bondille, jos poitsu uskalsi hiukankaan kiilata likkaa, kauhee pärinä ja raivari. Ihana tapaus. Ilmankos Ansa ihan vaan varmuuden vuoksi pyörittelee Kompaa pihalla, juoksee kumoon ohimennessään, ettei vaan tule väärää käsitystä kumpi määrää.

Ansa treenasi tänään kaukoja sisällä, teemana oli vain tehdä jonkinlaisia vaihtoja vaikka Kompa puri kalteria viereisessä huoneessa ja Bondi oli kiinni keittiössä hellassa. Ja kyllähän siitä jotain alkoi syntyä, vaikka on se vaikeaa. Tulee ihan mieleen ne kotivideot kissoista, joille on puettu jotain päälle ja sitten ne kertakaikkiaan vaan kellahtavat kyljelleen. Paitsi että Ansa ei voi liikkua senkään vertaa. Melko turhauttavaa, onneksi agi sentään maittaa muijalle. Ja onhan tämä koulutuksellisesti aika kiinnostavaa.

Bondi muisteli liikkestä pysäytyksiä ja luoksetuloa, sisällä kaikki, kun valoisa aika käytettiin lenkkiin ja Kompan leikkeihin. Pysäytykset hyviä, hiukan ihmettelee ahtaita paikkoja ja kerran vaihtoikin seisomisen pakittamiseen kun tulin kohti, mutta ihan hyvä treeni, perusjuttunahan toi osaa nämä kyllä. Ja luoksetuloa otin kulman takaa eri huoneisiin, tuli muuten vauhdilla paremmin perusasentoon kuin ennen, hienoa.