Erjalla ja Tapiolla oli viikonloppuna vieras Saksasta tutustumassa kelpeihin ja varmaan myös suomalaisiin agilitykilpailuihin, siihen malliin ainakin kameralla otettiin kuvia muistoksi täkäläisistä käytännöistä. Pidin lauantaina Dianalle seuraa jonkun aikaa Tsaun kisoissa, tosi mukava tyyppi ja hämmästyttävän hyvin pystyin mielestäni kommunikoimaan samanmielisen ihmisen kanssa vaikka mun englantini on tosi ruosteessa käytön puutteen takia. Heillä ilmeisesti ei ole ihan meidän treeniolosuhteita ainakaan talvisin, kun jo Tsaun halli sai ihastelua aikaan ja tietty meidän hallihan on vielä hienompi (Diana piti meille siellä treenit, tai eihän mulla tietenkään edelleenkään ole koiraaItku, kunhan olin katsomassa) Mutta pitää siis muistaa olla onnellinen ATT-jäsenHymy.

Kisoista ajeltiin sitten Paimioon syömään ihanaa lammasta ja katselemaan pentuja, tietysti. Taas olivat kehittyneet ja melko hyvin jo pysyivät jaloillaan ja leikkivätkin keskenään hiukan. Bondillekin koitin näyttää pentuja, kun ajattelin ettei sitä voi päästää vapaaksi huoneeseen ennenkuin se tajuaa, että sitä yhtä nurkkaa kannattaa hiukan välttää, muuten saa korvat reikäisiksi. Mutta kyllä oli taas niin pitkät piuhat blondilla, että! Tajusihan se lopulta mistä se tuhina tuli ja sitten jähmetyttiinkin sellaiseen typerään häh-asentoon, nyt ei kyllä ymmärrä mitä rottia täällä elätetään, mutta ilmeisesti Ansan ilme kertoi tarpeeksi ja taisi se sitten jotain tajuta asiasta.

 

JÄLKI

Eilen sitten taas Paraisilla ja nyt vedin yli sata metrisen jäljen lihapullapussilla, muutama pala myös jäljelle. Ja nyt tehtiin myös pari kulmaa. Hienosti Bondi teki suorat osat, ei onneksi näkynyt jälkeäkään perjantain hermostumisestani, ihana harjoituskappale! Kulmat olivat kuitenkin liian vaikeat vielä, meni hakemiseksi ja ihan ei varmuus riittänyt ja piti vähän kieriskellä rentoutuksena. Ekalta kulmalta löysi kuitenkin jatkon itsenäisesti. Toisen jälkeen vaihtui jäljestys ihan vaan muiden juttujen haisteluksi, mutta tuli jatkamaan hommia kun hiukan muistutin, että olis toi duuni vielä kesken, viitsisitkö millään... Seuraavaksi teen viikolla kulmia, koitan sekä kokonaan namitettua kulmaa, että namit ennen ja jälkeen kulman. Ja opin itse olemaan vaatimatta liikoja, mehän ei olla tehty tätä paljoakaan, varsinkaan pitkiä matkoja.