Piti palata Bondin selkäasioihin, mutta mitä sitä sitten sen enempää märehtimään, selkä leikataan parin viikon päästä. En mä halua pikkuhiljaa seurata mihin suuntaan koiran tila menee ja onko sillä kipuja vai eikö, halvaantuuko se pienen metsäpyrähdyksen takia vai ei, koitetaan nyt kerralla saada se kuntoon. Tai siis meneehän siihen ainakin pari kuukautta, mutta varmempaa tämä mielestäni on kuin konservatiivinen hoito. Lääkärin mielestä leikkauskohta on melko helppo ja ennuste on hyvä, miksi en uskoisi? Murehditaan enemmän sitten kun on aihetta.

Ansa kävi sunnuntaina taas agiradalla, Lempäälässä tällä kertaa. Suunta on ylöspäin, vaikkei kaikki varmaan noiden ratojen jälkeen niin uskoisikaanNauru. Mutta nyt on sellainen tekemisen meininki, koira on ihan kivasti kuulolla ja yrittää parhaansa mukaan paikata mun virheitä. Kontaktit paukkaa, mutta luultavasti johtuu ihan vaan treenin puutteesta ja mun kiireestä. Oikeastaan mulla on ihan sama fiilis kuin aikanaan ykkösluokassa, jotain saadaan aikaiseksi mutta nollat on vielä niin kaukana, mutta silti niin lähellä.

http://www.youtube.com/watch?v=ELpglX5VMjw

Eka radalta hyl kolmannen putken jälkeen, ei ihan ehtinyt valssia sinne tekemään kuten oli tarkoitus, eikä ehtinyt tarpeeksi ajoissa tajuamaan sitä vaihtaakseen ohjausta. Rimat kuulemma tiputin ihan itse taas panikoinnillani, oiskohan noin. Kivampihan selitys se olisi, kuin että Ansa vaan on hiukan pieni maxi.

http://www.youtube.com/watch?v=itkduG6LQww

Toka rata oli tosi hauska, sai juosta ihan oikeesti. Ja kyllä me sitten mentiinkin, nopein aika tuloksen saaneista. Hiukan ehkä auttoi lentokeinu (kuitenkin ihan vaan pieni sellainen), pari riman läpi juoksua ja puomin ylösmeno. Mutta oli hurjan hauskaa ja melkein olin ajoissa ohjauksessa.

http://www.youtube.com/watch?v=SxWfh8jRlwg

Kolmoselta A:n ja puomin kontaktit, muuten ihan ok menoa, loppu olisi pitänyt tehdä jotenkin toisin, en vaan oikein tiedä miten. Tai sitten pitäisi opettaa koiralle, siis jopa AnsalleKieli ulkona, eteen-käsky.

Kisat juostiin hieman lämpimissä olosuhteissa, 30 astetta taisi olla ja kosteuttakin ihan riittävästi, ei sentään ukkostanut tai muutenkaan myrskynyt. Koiraa ei onneksi tunnu mitenkään haittaavan olosuhteet, se tekee aina niin mahtavasti. Sitten vaan taas treeniä, että saadaan noi kontaktit pitämään, en oikein voi vaatia niitä kisoissa kun en treeneissäkään aina vaadi. Kurinpalautus kummallekin meistä tiedossa.

Miksiköhän viime kirjoituksessa noi osoitteet muuttuivat automaattisesti linkeiksi, mutta ei nyt? Vaikka mitä sitä ihmettelemään, ihan normaaliahan se on näitten juttujen kanssa, siis epäloogisuus.