Perjantaina käytiin Paraisilla moikkaamassa Dustya, oikein reipasta käyttökultsupentua, oisko ollut 7 kuukautta ikää. Ja Bondilla oli hauskaa, se todella nauttii näistä rotukaverikohtaamisista, niissä vaan on jotain erilaista kuin kelpieporukoissa. No, onhan sitten Ledi-kelpie, joka ilmeisesti Bondin silmissä vaikuttaa riittävästi noutajalta, jotta sen kanssa voi alkaa leikkiä. Dusty osoittautui sen verran kestäväksi ja hyväpäiseksi tapaukseksi, että Ansakin pääsi lenkille mukaan. Pihalla rouva tietysti ensin opetti hieman tapoja röyhkeälle nulikalle, joka uskalsi tulla noutajamaisen suoraviivaisesti tervehtimään hänen korkeuttaan. Metsässä sitten pystyikin jo alentumaan leikkiin ja jopa pieneen flirttiin, oli vissiin Ansankin mielestä oikein oppimiskykyinen nuorukainen tämä Dusty.

Lauantaina kisattiin kolme rataa omissa kisoissa ilman suurempaa mainetta ja kunniaa, pari hyllyä ja vitonen. Viimeisen radan tiesin olevan tuhoon tuomittu jo ennakkoon, koska alussa oli U-putki puomin ylösmenon alla suoralla lähestymisellä, eikä Ansalle ole sellaista opetettu. Torstaina täytyy vielä koittaa, josko olis auttanut, että itse juoksisi vaan täysillä suoraa puomin sivua, kun kuitenkin hiukan ehti saada etumatkaa. Kaipa se viisas koira tajuaisi, että vain puomia pitkin pääsee mukaan kyytiin. Tai sitten ei, kun voihan sitä ensin kiertää sen putken kautta. Keskimmäisen radan vitonen tais tulla rimasta, muuten ihan ok menoa hirmuisilla kaarteilla. Ja mitäköhän ekalla radalla tapahtui, enpä taida jaksaa muistaa. Mutta nyt kun kävin Maijan blogista lunttaamassa ratoja, huomasin, että sehän on taas ystävällisesti tallentanut meidän radat, ISO KIITOS! Tässä siis meidän hurjat kurvit. Ja eipa tarvita kuin pieni askel väärään suuntaan viimeisellä putkella ja Ansa on lähdössä väärään suuntaan, voiko se olla noin pienestä kiinni?

http://youtu.be/jy37eiWZqYI

Ja sillä ekalla radalla siis hyllytin ihan tyhmyyttäni, kun keppien jälkeisessä tilanteessa ei sitten vaan tullut kiellon jälkeen kierrätettyä Ansaa hypyn oikealle puolelle. Olishan siitäkin tuloksen voinut ottaa, kun muuten rata meni ihan kivasti. Okseri oli aika pahassa paikassa ja Ansahan hoitaa sen vaan pikku kosketuksella.

http://youtu.be/KyfxdCi92P8