Ou beibi, meillä on melkoiset orgiat meneillään. Täytyy muistuttaa itseään, että mulla on koiria, jotta olisi jotain säpinää kotona iltaisin. Ja nyt kun tytöt on juoksussa, touhua riittää. Ansa toohottaa ja tarjoaa itseään vuorotellen Kompalle ja Bondille, jotka eivät oikein uskalla reagoida mitenkään, mistä seuraa, että Ansa hermostuu, vaikka se hermostuu myös, jos jompikumpi osoittaa kiinnostusta, narttu mikä narttu. Kompan se pakottaa seisomaan pitkiä aikoja paikallaan, jollen siis puuttuisi asiaan, jotta voi nuoleskella, tiedätte kyllä mitä, ällöä. Ja juuri kun Kompa alkoi osoittaa rauhoittumista aamuisin, nyt se ei enää tyydy vain vitisemään, vaan se ulvoo. Ja haluaisi koko ajan ulos. Se kyllä lähtisi steriloitavaksi, jos vaan uskaltaisin rauhoittaa sen.

Ansan ollessa rauhoittumassa yksiössään, Kompa ja Bondi pitävät pientä, sievää peliä pihalla, poitsulla on pilkettä silmässä ja lippu korkealla. Vaikka hiukan ilmeisesti myös epäilyttää, että paparazzi vaanii jossain.

Sunnuntaina käytiin Pinkon kanssa Vihdissä kisaamassa ja ekalta radalta kauan odotettu nolla, 3. sija ja serti, jonka myötä Pinkopappasta tuli valio! Pitkään toimitsijat tutkivat kisakirjaa, kun edelliset sertit on muutaman vuoden takaisia, mutta totesivat sitten, että eiköhän se ole siinä. Pitivät "vanhan" koiran valioitumista oikein hienona juttuna, mutta eihän Pinko ole ollenkaan vanha. Vaikka onkin samanikäinen kuin Bondi, joka taas oikeasti näyttää vanhalta. Radat oli kaikki mukavan juostavia, helpohkojakin, jotta mikäs niitä oli taitavan koiran kanssa suorittaa. Hiukan on vielä luottamuspula koiraan, kun ekallakin radalla taas tutustuin tietyllä tavalla ja sitten ennen starttia päätinkin, ettei Pinkon kanssa voi noin tehdä ja kylmiltään tultiin sitten puomin eripuolelta. Toka rata myös hieno, paha kohta puomin jälkeen, jonne mulla tuli kiire ja meni kilpajuoksuksi, josta kontaktivirhe. Hyppyradalta vain rima alas tiukassa käännöksessä. Ja ajat oli tietysti kivoja, pappa menee lujaa. Että eipä ole näin hyvin ennen sujunut, ei yhtään hyllyä! Näistä ehkä tulossa videot myöhemmin.

Ansan kanssa on jatkunut tunnaritreeni ja nyt mä ihan oikeesti uskon, että se osaa sen. Siis noilla lapuilla. Nätisti menee haistelemaan kaikkia ja ottaa oikean ja vielä palauttaa sivulle. Ja pystyy tekemään useamman toiston paineistumatta. Mutta miten ihmeessä mä nyt siirrän tämän palikoihin? Täytyy varmaan kietoa ne ensin lappuihin, jos silleen sais huijattua Ansaa. Tai sitten vois kokeilla siirtää laput ensin ulos, kunhan on sopivan tyyni sää, ettei mene liian vaativaksi: hae oikea lappu jostain männynlatvasta. Vai pitäiskö peräti jatkaa lapuilla avustajan käyttöön asti, siihenhän meillä viimeksi loppui yritys. Ansalle oli ihan liikaa, että joku toinenkin ihminen on paikalla muutenkin jännässä tilanteessa.