Kasku kävi tänään ensin moikkaamassa velipoika Noaa ja sitten rokotuksilla. Kasku oli melkein ujo alkuun Noan kanssa, sen piti hiukan hakea, että mites me oikeen leikitään ja pari kertaa tuliset sisarukset piti irrottaa toisistaan, kun neuvottelut johti tappelun tapaiseen. Mutta hyvinhän nuo juttuun sitten tulivat kun vaan pysyttiin liikkeellä ja olisi ollut enemmän aikaa. Hassua miten kauan 12 viikkoset jo jaksavat metsässä kulkea.

Lääkäri totesi pennun oikein reippaaksi ja terveeksi. Kasku antoi ihan loistavan hienosti tutkia itseänsä, seisoi paikallaan, kun namitin ja hampaatkin katsottiin sujuvasti. Painoa kääpiölle on kertynyt 5,5 kg ja on ihan sopivassa lihassa. Ruoka onkin alkanut maistua paremmin, varsinkin nyt kun Ansa hotkii oman annoksensa vieressä. Aamulla huomasin, että olin ekan kerran unohtanut turvottaa nappulat, kuivana ei oikein meinannut maistua, mikä on hassua, kun aktivointipallosta se kyllä syö kuivana ihan hyvin ja nameina kädestä. Mutta ruokakuppi on jotenkin muutenkin vähän jännä juttu, on aika tarkkaa mitä sieltä löytyy, mielellään ihan vaan sitä samaa aina, ei mitään ylimääräisiä, epäilyttäviä lisukkeita.

Muuten me ollaan vaan hengailtu siellä sun täällä, kaupungissa ja hallissa. Lauantaina sain apua ja Kasku meni ekan kerran putken, eilen sain sen menemään yksinänikin. Hiukan on aloiteltu kontaktia ja kierrelty siivekkeitä. En ajatellut tehdä kauhean paljoa ennen kuin saan siihen enemmän virtaa, nyt se on hiukan varovainen, eikä leiki kunnolla hallissa. Ansaa koitin käyttää villitsijänä, mutta Ansan herääminen koomasta oli ilmeisesti pennulle merkki häipyä vielä nopeammin takavasemmalle. Melko ymmärrettävää, sitähän se kotona onkin, kun Ansa näkyy, on parempi olla ihan nätisti, ainakin sisällä.

Eilen isot koirat pääsi uimaan. Bondi suoritti hiipimisuintinsa tällä kertaa pihis Hupin kanssa. Hyvinhän ne lelut haettiin, mutta jestas, että osaa kultsupappa olla rauhallinen. Sitten altaan valtasi dynaaminen tyttöduo ja Ansa oli ihan elementissään. Kompakin alkoi innostua asiasta ja vaikka sen joutuu aina nostamaan altaaseen, sai sen sitten lopuksi käydä pannasta taluttamassa pois altaan viereltä, kun ei olis millään malttanut lähteä. Kaskunkin voisi joku kerta ottaa altaan ympärille touhuamaan, vaikka varsinaisesti uimakoulu jätetään suosiolla kesään.