Kasku täytti 2 vuotta ja ehdin/muistin vihdoin ottaa kameran esiin valoisaan aikaan. Ja kuten hieman arvelinkin, eihän se koira ole kasvattanut muuta kuin päätään sitten viime syksyn. Mutta silmät on hieman tummuneet ja siitä on munkin mielestä tullut oikein kaunis koira. Yli vuosi siihen taas meni, ennen kuin tottui uudennäköiseen otukseen.

fb2.jpgblog1.jpgblog2.jpg

syksy 2013                                      nyt

Bondi ja Kompa saivat kans uudet kuvat, Ansa ei tullut ulos, väärä aika päivästä ja ilmankosteuskin vissiin sopimaton rouvalle, menee kampaus pilalle, tai jotain.

blog4.jpgblog3.jpg

Sunnuntaina ajeltiin Lohjalle ja oltiin onneksi, viime viikonlopun huonojen kisafiilisten jälkeen, taas omalla tasolla Ansan kaa. Perusmeininkiä meiltä, ihan yhtä hyvin vois jättää videot julkaisematta, mutta kun ne kerran on olemassa, menköön nyt. Ekalla radalla unohdan reitin ja sen seurauksena Ansa lähtee pituuden ohi johtavalle kiertoradalle. Tokalla radalla kalastellaan lähes nollan arvoisesti, mutta Ansa ei sitten pääse viimeisestä rimasta yli. Vikalla lähes samat kuviot ja kaartelut, puomia en uskalla varmistaa, koska edessä oleva muuri saattaisi kutsua ja siitä vitonen. Tulokset 10,5,5, ihan kelvollista suoriutumista. Vika radalla olis tosin yllättäen päässyt nollalla mitalinsyrjään kiinni, kovista kisakumppaneista huolimatta, se tietysti hiukan kirpaisi, mutta tähän on jo tottunut. Liiankin tottunut, ehkä. Ens sunnuntaina pääsee taas Kasku kehään ja vielä kotikisoihin, aika kamalaa, mites sitä sais päänsä kestämään?

Tällä kertaa Kaskulla oli huvipuistopäivä Kamilandiassa. Jouduin ottamaan seurakoirat mukaan ja edes jonkinlaisen rauhan säilyttämiseksi oli parempi jättää Kasku hoitoon Maijalle. Kivaa oli vissiin ollut, ainakin Kaskulla. Ihmeen hyvin Kompakin malttoi autossa käyttäytyä, joten reissu meni paremmin kuin olin odottanut. Ens kesänä olis tiedossa useampikin viikonloppumatka, katsotaan miten meidän käy, varsinkin kun nuorisoa ei samaan tilaan voi majoittaa.