Pitkästä aikaa todistusaineistoa: täti tallaa edelleen vahvaa kanta-astuntaa, mutta hei, kädet on sentään hiukan rauhallisemmat kuin ennen! Vielä kun olis loppuun uskaltanut tehdä suunnitellut kuviot varmistelun sijaan (mikä näyttää kylläkin pelottavasti varmistelevan hyllyä eikä tulosta), niin aikakin olis hiukan parantunut, nyt oltiin sijalla 13/75.

http://youtu.be/PFpfSvAQERE

Hyppyrata olikin hankalampi, kelpie päätti jo tokan esteen jälkeen, että johan tässä kerran käännyttiin, sitten mennään suoraan. Ei hyllytetty kylläkään vielä siihen, vaan luovittiin hankalimpien paikkojen läpi lähes hallitusti parilla riman pudotuksella. Sitten lopetin ohjaamisen ennen viimeistä estettä ja radan siinä vaiheessa Ansa ei enää mennytkään suoraan, vaan kääntyi, kuten koiran kuuluukin, ohjaajan puoleiselle, tässä tapauksessa väärälle esteelle. Olis sen kympinkin voinut ottaa, meillä noita hyllyjä on jo ihan tarpeeksi.

Hiukan oli lämpöinen ilma, mutta tosi hyvin koko porukka pärjäsi mukana. Mukava tietää tämä, koska en halua lähteä agirotuun toteamaan, ettei Kompa pysty olemaan autossa, edes Bondin seurassa, rauhassa. Nyt seurakoirat makailivat ihan rauhallisen oloisina autossa ja kävivät välillä lenkillä ja Kasku oli Ansan seurana (no, Ansa ei vissiin olis kauheesti seuraa kaivannut) kevythäkissä radan lähellä. Ja aika väsyttävää oli taas, pentu oli oikein nätisti koko ajan. Hiukan jo huolestuin, että onko ollenkaan kunnossa, mutta ihan reippaasti se kuitenkin lenkkeili, kun johonkin lähdettiin. Hyvä kisaseuralainen siitä on tulossa.