Koirat ovat saaneet hiukan enemmän liikuntaa, kun kahtena päivänä on nyt päästy kunnon lenkille. Eilen käytiin Paimiossa - Kompa oli koko automatkan hiljaa, ihanaa - ja tänään Naantalissa Annan ja Hupin kanssa - Kompa oli koko automatkan hiljaa, ihanaa -Nauru.

Erja vei mut rämpimään pellolle lumikengissä, hauskaa puuhaa. Koirat saivat juosta hangessa ja kun pakkastakin oli ihan reippaasti, mun otukset ainakin näyttivät tarpeekseen liikkuneilta kun takaisin päästiin. Kompa tosin sai jäädä Tapsan hoiviin, valokuvamallina toiminen on tosi rasittavaa ilman lumessa kahlaamistakin. Ja ilman vaatteitakin raukka joutui hetken poseeraamaan ulkona. Kissakin tavattiin, mutta sitä Kompa ei oikeastaan noteerannut mitenkään. Lampaille piti hiukan pöhistä, kuten aika monelle asialle tälle hetkellä, olen harmikseni huomannut.

Tänään piti olla koulutus Raisiossa, mutta aamulla oli pakkasta vielä liikaa. Lähdettiin sitten päivällä Annan kanssa kiertämään Luolalanjärveä ja kelikin oli jo lähes lämmin. Hupi ja Ansa "leikkivät" kivasti, en ole kyllä ihan varma tosta Ansan leikkimisestä, sen verran hyökkäävän näköistä välillä, mutta ei se Hupia näyttänyt haittaavan. Kompa tykkäsi Hupista, mutta taitaa tytöstä tulla ihan samanlainen rähjäleikkijä kuin äitinsä. Kompa myös pöhisi vastaantulevaa ihmistä, en vaan tiedä mistä se on nyt keksinyt tällaisen. Onneksi toiset koiruudet ohittivat fiksusti, niin ei ainakaan mitään näkyvää yllytystä ollut. Näillä keleillä vois jo mennä namien kanssa pelleilemään kaupungille ja voitais opetella citykäyttäytymistä.