Ansalla on ollut täysi lepopäivä ja siltä se tossa sohvalla näyttääkin, tosi tylsistyneeltä. Mahtaakohan se tietää, että nyt olisi normaalisti sen radallahyppelypäivä. Autossa se sai pitää kuskinpaikkaa lämpimänä kun Bondi oli tottistreeneissä ja naapuriakaan ei pääse nyt vahtimaan, kun en viitsi päästää sitä ulos sateeseen. Huomenna tarttis varmaan kehittää sillekin jotain ohjelmaa.

PK

Bondin kanssa otettiin kääntymisiä, paikallaanoloa ja hyppyä Kaisan ohjauksessa. Hajut häiritsi taas melkoisesti tekemistä, mutta tuli sieltä myös väläyksiä osaamisesta. Oikealle kääntymistä täytyy kuitenkin parantaa. En ole siihen kiinnittänyt paljoakaan huomiota, olen vääntänyt vaan vasenta. Ja täytyisi omaankin liikkeeseen saada rytmiä. Paikalla pysyi hyvin, enpä muista että se olisi koskaan lähtenyt, kun olen näkösällä. Edes jonkinlaista kunnioitusta siis, kiitos edes siitä. Hyppy oli aika hankala, minusta poispäin hyppäsi purkille melko hyvin, mutta ei kutsuna takaisin. En saa siihen tarpeeksi virtaa + se ei osaa ponnistaa tarpeeksi kaukaa + leuat loksui ihanasta maan nuoleskelusta, joihinkin näistä asioista koitan nyt viikon aikana puuttua. Tarttee kehittää jonkinlainen ponnistuspuomi hypyn eteen ja katsotaan sitten taas uudestaan.

Puoltoista tuntia on hiukan liian pitkä aika Bondin keskittyä tekemiseen tai sitten sen kunto on vaan tosi surkea. Mutta toisaalta se on kotiin päästyään ihanan levollinen ja onnellisen oloinen. Niin että ei sen niin väliä vaikkei tästä mihinkään kokeeseen asti lajia saataiskaan, ainakin tulee taas tehtyä kultaisen otuksen kanssa yhdessä jotain.