Käytiin Ansan kanssa vähän radalla lauantaina. Olen saanut seurakaverilta menttaalivalmennusta ja persiiseenpotkimista vielä kisapaikallakin ja oli tosi hyvä fiilis. Radat oli kunnolla mielessä ja parilla ekalla sain koirankin haltuun, kolmannella se sitten kostiKieli ulkona, mutta tästä on hyvä jatkaa. Outille kiitos kurinpidosta ja Maijalle videoista!

Ekana hyppyrata, Ansa kuriin lähdössä, mutta keskittyneellä ololla ei silti korvata huonoa ohjausta ja hyl ekalta putkelta. Ansa oli silti paremmin hanskassa kuin viime kisoissa.

http://youtu.be/yJNC3fNiOp8

Tokana hankalan oloinen rata vaikealla keppikulmalla ja lopun inhottavilla tyrkkyesteillä. Ansa taas julmasti kuriin lähdössä ja nollahan sieltä sitten saatiin pelastettua! Kurveissa olisi tietysti parannettavaa, nyt jäätiin kolmisen sekuntia kärjestä.

http://youtu.be/SOu0cIf1nuo

Kolmannen lähtöön en saanut jätettyä koiraa riittävän kauas meidän uusia lähtökomentoja varten ja se tapansa mukaan varasti ja sitten mentiinkin lällätellen lähes kaikki kontaktit paukkuen maaliin, tuloksena 15. Mutta mehän ollaan treenattu uutta lähtöä vasta pari kertaa, tarkoituksena saada Ansa hiukan "varovaisemmaksi" ja korvat auki, nythän se lähtee mun kääntymisestä ja päättää muutenkin mitä radalla tehdään. Ja asiaan en ole aiemmin puuttunut, koska on ollut hiukan muutakin ajateltavaa, mukamas. Ja hiukan on hirvittänyt mitä tuomari sanoo ja mitä ihmiset ajattelee, kun noin tylysti pientä viatonta koiraa kohdellaan, estetään toista toteuttamasta itseään. Täytyy nyt alkaa pitää kisapäiväkirjaa, jotta näen alkaako uudet rutiinit parantaa suorituksia.

Pieni viaton kelpie ihmettelee, miksi sitä kohdellaan kaltoin. Huomatkaa rodunomaiset keskikokoiset mantelinmuotoiset silmätNauru.

1327861170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e