Kompsis on jo 5 kk! Hän on oikein siisti tyttö, mitä nyt muutamasta sohvasta ja matosta, kun sentään ulkona peittää kuonolla oikein tarkasti lumeen kakkakasansa. Kompa osaa myös tehdä kääntöhypyn ilmassa, hiukan pelottavaa kun pentu tulee täysille kohti, hyppää metri ennen ilmaan, kääntyy ympäri ja tupsahtaa syliin selkä edellä, pakkohan se on kiinni ottaa, muuten se kellahtaa selälleen maahan. Eli hienosti on mennyt perusasentotreenit perille. Huomasin myös, että se ei kykene tekemään mun edessä istumista tai maahan menoa, mutta sivulla onnistuu paremmin. Että tällaiseen tulokseen siis on päästy sillä, että ruoka on tarjottu perusasennosta. En ole ihan vakuuttunut, onko tämä haluttu tulos. Mutta me otetaan nyt maassaolotreenejä. Jotainhan tarttee sentään tehdä, vaikka mieluummin tekisin nopeita maahanmenoja, mutta jostain syystä toi ei vaan lähde siihen leikkiin mukaan. Ylipäänsä se ei koskaan istu tai makaa jalat kropan alla, niin en kauheesti viitti ottaa asentotekniikkaa ennenkuin näen sen joskus muutenkin olevan "kunnollisessa" asennossa. Kompan tuho-CV on myös saanyt ekan merkinnän, ilmeisesti Kompsis on liittynyt hiirten vapautusrintamaan, ikävä kyllä tämä musta, punasilmäinen hiiri oli liian tyhmä lähteäkseen mihinkään irtijyrsittynäkäänNauru.

Bondi oli tänään tokoilemassa, 169,5 pistettä, 1. tulos, 4. sija. Olin ihan tyytyväinen vaikka voitto meni viimeiseen liikkeeseen, olishan se nyt voinut vielä muistaa mitä hypyn kanssa tehdään. Taisin kyllä itsekin olla siinä kohtaa liian helpottunut ja tuttu tuomarikin totesi, että ai, tällä kertaa meni näin kauan ennenkuin töppäsitteKieli ulkona. Bontsi siis hyppäsi vasta toisesta käskystä kuin jonkun ahaa-elämyksen saaneena ja sitten vieteriukkona paluuhyppy viereen. Mutta se pysyi paikalla ja muistakin liikkeistä hyvät pisteet ja melko vähäisellä treenimäärällä. Selailin myös meidän kaikki AVO-laput ja me ollaan saatu 10 kaikista muista liikkeistä paitsi seisomisesta ja hypystä 9,5, että kyllä se osaa, kun vaan saadaan onnistumiset samaan kokeeseen. Yks ykkönen vielä ja sitten saadaan edes se TK2, mitä en kyllä missään vaiheessa kuvitellut jääväni hakemaan kun tavoitteet kuitenkin oli VOI-luokassa. Mutta ei musta taida olla kouluttamaan ylempien luokkien koiraa.

Ansa on vaan laiskotellut ja sen kyllä huomaa. Jos huomenna sais aikaiseksi mennä aamulla hiukan pitemmän lenkin, vaikka ei taida hanget vieläkään kunnolla kantaa.