Ai niin, voishan noiden kahden muunkin kuulumisia hiukan kirjoitellaHymy.

Kompasta on tullut iso tyttö, juoksu alkoi ja luulin jo loppuvankin, kun päiviä on kulunut jo 20, mutta nythän se vasta häntäänsäkin kääntää, höh. Ihmettelin miten Bondi nyt noin läähättää naama virneessä, mutta niillä onkin ollut hauskaa yhdessä, kerrankin antelias, kiltti tyttö seuranaPusu. Aamuheräämisistä ollaan päästy sopimukseen: Kompa ei enää kitise, hauku ja paukuta porttia ja minä nousen viikonloppuisinkin puoli seitsemään mennessä, kun kuitenkin ekan kerran niillä main herään. Sitten mennään metsään, syödään ja jatketaan unia parisen tuntia. Treenit on nyt jääneet vähiin, mutta kävely sujuu hienosti, kahdestaan kun mennään, niin eihän yksikään mun koirista ole noin nätisti kävellyt. Bondinkin kanssa lähes järkevää menoa, mutta Ansan seura saa sen ihan kaheliksi. Toisille koirille rähistään edelleen, en oikein tiedä ollaanko tässä asiassa edistytty yhtään. Mutta eipä kovin paljon ole harjoiteltukaan, usein vielä koko poppoo mukana ja siitähän ei silloin tule mitään. Hävettää oikein myöntää, mutta taisin tehdä ekan pitemmän lenkin Kompan kanssa kaksin vasta äskettäin ja ihan oikeesti pelotti hiukan päästää se vapaaksi metsässä, mutta kyllä se mun kanssa sentään kivasti liikkui. En vaan ole oikein osannut päättää miten paljon siihen viitsii aikaa käyttää, kun ei edes tiedä kuinka paljon sitä aikaa on... Mutta on se vaan niin ihana kainalokoira, ilopilleri, suklaasilmä, hörökorva.

Bondi tuntee itsensä ilmeisesti oikein terveeksi, mutta täytyy pitää silmällä tuota nuorta paria, ettei herran selkä nyrjähdä uudestaan. Selässä rehottaa jo ihan kiva karvapehko, mutta kylkeen ei taida muutamaa haituvaa enempää kasvaakaan. Ihme etteivät ole keksineet käyttää kipulaastaria karvanpoistossa...tai ehkä ovatkin, mistäpä minä siitä mitään tiedän. Mutta takaisin asiaan, kuntoutukseksi ollaan ravattu ylös-alas-ees-taas kalliota, hiukan vaikea saada koira tajuamaan, että tässä on ihan oikeesti jokin idea. Nyt ollaan pidennetty lenkit lähes normaaleiksi, metsässä ei vielä kuitenkaan vapaana juosta. Avo-luokan liikkeitä ollaan käyty läpi ja kisoihin olis tarkoitus mennä, kuitenkin varmaan vasta keväällä, kun ei nyt ihan vielä kehtaa ja talvella kisoja on niukanlaisesti.

Lisäsin muuten pari videota TSAU:n kisaraporttiin, kiitos Maija! Melkoista säheltämistä, enkä tosiaankaan ehtinyt minne piti, eli lisätään ohjaajan irtoamistreenejä, koiran irtoamisessa ei mitään ongelmaa olekaan, kuten videolta taas saamme nähdäKieli ulkona.