Kuri ja järjestys on palannut taloon. Kompalle on ilmoitettu, että vaikka pappa hemmotteleekin, äiskän sana on laki. Loma teki kuitenkin tosi hyvää Ansalle, se on nyt jotenkin rennompi kotonakin ja vaikka Kompa saa korvilleen vähän väliä, sen kanssa myös juostaan ja leikitään.

Ansan ja Bondin silmäpeilaustuloksetkin näyttivät tulleen koiraNettiin. Kyllä ne tulee nopeasti, mutta kisatuloksia saa odottaa ikuisesti. Ja taas huomaa, ettei ehkä kannata aina ottaa todesta mitä siellä lukee, Ansallakin on nyt sitten virheellisesti, että PRA todettu, vaikka lääkäri nimenomaan korosti, että laittaa vain epäilyn, koska ei ole ihan selvä tapaus ja saadaan sitten vuoden päästä vielä korjattua, jos ei ole tullut muutoksia. Mutta yksi rasti väärään ruutuun paperissa ja niin vaan näyttää tulos eriltä kuin pitäisi. Ja Pinkolla sama juttu. Odotellaan nyt saadaanko asia korjattua, vai meneekö kovinkin hankalaksi. Ainakin kyseinen lääkäri kovasti itseään asiasta ruoski, mutta mahtaakohan saada tietoa noin vaan muutettua.

Vaikken tota PRA:ta juurikaan ole murehtinut, hiukan tekis mieli käydä hakemassa toisen lääkärin mielipide ja voishan ton Kompankin simmut tutkia ihan vaan uteliaisuudesta. Mä kuvauttaisin sen kintutkin, jollen pelkäisi sen rauhoittamista. Kaikenlaista mielenkiintoista nämä meidän karvaiset ystävämme pitävät sisällään ja terveysjutut saadaan selville ilman kauheaa kouluttamisvaivaaKieli ulkona.

Bondi kävi tänään rallailemassa ja hiukan otettiin ihan oikeetakin tokoa. Sen meno paranee koko ajan, kun vaan viittii tehdä. Paikallaolossa se kyllä meinasi nukahtaa, ei vissiin tartte enää jännittää ettei se pysy, toivottavasti. Ja aika ihanaa treenata lämpimässä hallissa, kun ulkolämpötila on -17 astetta, vois ottaa ihan tavaksi, jos sais muutaman kaverin mukaan kimppaan. 2€/tunti ei ole kovin paha hinta lämmöstä, eihän? Kyllä siinä jo ihan tarpeeksi treenais.