Jos tämä sivu alkaa näyttää ihan oudolta, niin mä olen ihan vaan vähän itsekseni tutkinut ja säätänyt pohjan asetuksia. Luulin kylläkin tekeväni niin vain kokeilublogiin, mutta ne sitten käyttääkin samoja pohjia ja muutokset näkyy tässäkin.

Sarjassa pienen kelpien maniat, osa 1 on veden kanssa leikkiminen ja tässä osa 2, haravointi.  Ensin koitetaan komentaa väline liikkeelle.

Sitten pidetään se liikkeellä. Ja vedetään perskärpästä ympäri korvia kun kiihdytään yli. En vaan tiedä kuinka kauan se jaksaisi tota, kun täytyy aina lopettaa niin kauan kuin Kompalla on vielä korvat tallella, se kun ei vaan tajua viedä niitä kauemmas...

Ja vähänkö voi ihminen olla innoissaan yhdestä Ahvenanmaareissusta! Ihmisten kanssa, joihin oikeastaan tutustui kaksi päivää sitten ja joista ei tiedä muuta kuin että niillä on paimenkoira ja ne tykkää käydä leikkimässä paimenta siellä sun täällä kuten minäkin. Pakettiautolle ei enää ollut paikkaa, niinpä me mennään farkulla. Hiukan voi olla ahdasta, mutta eiköhän yks äkänen, epäsosiaalinen kelpieämmä parin kivan bortsutytön kanssa sinne mahduKieli ulkona. Enkä nyt puhu välttämättä koiristaNauru.