Lauantaina Tsaun piirimestaruuskisoissa norsut oli pienentyneet lähes kissan kokoisiksi, eli olen lähes tyytyväinen omaan menemiseeni radalla. Ansa taisi tietää hiukan normaalia enemmän minne suuntaan seuraavaksi sinkoaa ja tulostakin syntyi, peräti tripla-tulos ja eka arvokisasijoituskin, oltiin 12. Hyvin jäi vielä parannettavaa ens vuodeksi. Kuten esimerkiksi ne kirotut kontaktit, tarkennan, A:n alastulo.

Eka rata oli vielä lämmittelyä, A:n kontakti jäi vaatimatta ja päädyssä meille aina niin hankala paikka: vauhdikas kaarre kohti takaakiertoa, eikä Ansa seuraa mun liikettä, kun putki vetää puoleensa. Ansa ei myöskään ymmärrä/halua tulla lähelle, kun seison paikallani. Sama muuten toistuu tokallakin radalla kepeillä, eihän koira nyt voi sinne tulla, missä ohjaaja seisoo, eihän se seuraava este koskaan ole siellä, eihän. Vielä yks rima alas lopussa, tulos 15.

http://www.youtube.com/watch?v=xj62KibXozM&feature=g-u-u

Toka rata oli piirimestis agirata. Siinä liukastun heti alussa (hyvästä hiekoituksesta huolimatta) jotenkin oudosti omiin jalkoihini, mutta saan sittenkin työnnettyä Ansan oikealle puolella 3. hyppyä. A:lta tullaan taas loikaten ja tutusti okseri on liian iso hätäiselle pikkukoiralle. Tulos 10.

http://www.youtube.com/watch?v=EhRUJy_IXLw&feature=g-u-u

Kolmas oli piirimestishyppyrata ja näköjään meillä on seuraavissa treeneissä taas edessä lähtökäytöspalautukset. Ekan putken jälkeiset hypyt menee yllättävän hyvin ja kuin vahingossa Ansa menee vielä oikeeseen päähän putkea suoran lopussa. Rima kuitenkin alas siinä kiireessä. Sain myös palautetta ennen pituutta olleesta putkeenviennistä, siis mitä, eikö muut käytä selän takaa putkeen lähetyksiä? Muka joku puolivalssi olisi siihen pitänyt tehdä. Miksi, jos tolleenkin homma toimii ja pääsen hyvissä ajoin lähtemään seuraavaan tilanteeseen (josta kuitenkin sitten olen myöhässä, mutta se on jo toinen juttu). Tulos 5.

http://www.youtube.com/watch?v=CcqtaSyQjwc&feature=g-u-u