Että osaa ihminen olla reilu koiralleen! Just kun olen Bondin pään sekoittanut PK-tottiksella, harkitsenkin menemistä tokokokeeseen kolmen viikon päästä. Ja sitten pihalle ottamaan AVO-liikkeet kaikki putkeen, noin niinkuin tilannearvion saadakseni. Mutta siitä hiukan myöhemmin.

Eilen olin pentuja katsomassa ja sain paluumatkalle pässin autooni. Jaskan Kaveri oli päättänyt lähteä hakemaan lisää naisia naapurustosta ja kun se tavoitettiin vanhalta ykköstieltä liftaamasta, Erja sai tarpeekseen ja jätkän urakkahomma heidän lammastyttöjen luona katsottiin loppuunsuoritetuksi. Bondi hiukan ihmetteli karvaista kaveria auton takaosassa, mutta näkösuoja riitti rauhalliseen matkaan Raisioon. Perillä Jaska makaili etuosallaan sängyssä, olisi ollut varmaan siellä kokonaan, jos naru olisi riittänyt sinne asti.

Pennut tekivät sitä samaa mitä muutama päivä sitten, söivät, nukkuivat ja kömpivät pitkin laatikkoa. Ansa oli ihanan reipas, kantoi mulle palloa ja kun yritin leikkiä sen kanssa, tajusin hirveän mokani: se pallo olikin yksi pennuista, tyhmä minä. Ei sitä nyt sovi pentuja alkaa heittelemään. Hyvin sai nyt jo käsitellä pikkuisia, ilman murhaavaa mulkoilua Ansan suunnasta.

1256223769_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1256223724_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1256223685_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1256223749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                                                                                                 Rentoja tyyppejä, ainakin nukkuessaan.

Ihan hirveän hankalaa keksiä nimeä pennulle. Luulin, että mulla on nimi jo valittuna, mutta ei se sittenkään tuntunut sopivalta kun pentu oli sylissä. Nyt olen vuorokauden verrran hokenut kaikenlaisia kirjainyhdistelmiä mielessäni löytääkseni jonkun kivan nimen, kurkkukin on kipeä, ihan kuin varastoinventaarion jälkeen, laskeminenkin aiheuttaa saman vaikkei ääntäkään tule suusta, hassua. Mutta nyt luulen keksineeni nimen, täytyy ennen julkistamista vielä hyväksyttää se omistajilla. Ja saattaahan se vielä vaihtuakin, nimen keksiminen on suuri osa luovutusiän odottamista.

TOKO

Siis AVO-liikkeet putkeen. Palkka purkkiin odottamaan ja sitten hommiin. Seuraaminen ok, hiukan paikka heilui. Maahanmeno 10. Luoksetulo, ei stopannut. Seisominen 10. Nouto, varasti, kuten normaalia. kaukot 10, hienoa. hyppy, varasti valmis-sanastaYllättynyt, uutta. Tuolla suorituksella kolmos-tuloksen vois saada, jos siis paikallaolo sujuisi. Mutta ei kauhean fiksua tunkea nyt kokeeseen. No, viikko aikaa treenata ennen ilmoajan loppumista. Ja kultsuilla etusija kokeeseen, eli no problem.

-----------------------------

Siin' lyhyesti mit' tuli tehty', koska nyt t'm' typer' kone h'vitti osan kirjaimista ja muista merkeist'. Ja aika hankala koittaa kirjoittaa kun joutuu korvaamaan kaikki skandinaavisia kirjaimia sis'lt'v't jollain muilla sanoilla. Miten mulle aina k'y jotain t'llaista, ett' t'ytyy alkaa taas opettelemaan jotain vaikka ei yht''n kiinnostais.