Ei täällä mitään kertomisen arvoista tapahdu - ihan hyvä niinkin.

Mutta laitetaan nyt edes pari kisavideota, tällaista meillä on agilityrintamalla jatkuvasti, mä ohjaan huonosti, Ansa tekee omiaan ja välillä onnistutaan. Ja nämä kaikki toistuvat yleensä samalla radalla, että saldo onkin sittten ollut komeaa HYL-riviä parilla kympillä höystettynä. Ja mehän ei kisoissa enää juostais, jos olis jotain parempaa tekemistä. Onneksi ei oleHymy.

Ensin hiukan parempaa menoa Turussa ja Lohjalla, tulos 10:

http://youtu.be/NC2BBJrKng8

http://youtu.be/PSvn0duPTG0

Sitten sellaista keskivertoa, hätäilen kepeillä, mutta saan jarrutettua Ansaa hiukan seuraavalle hypylle, josta se sitten kuitenkaan päättää lähteä kiertoradalle hyllyn verran ja lopun mulle liian nopea suora onnistutaan kuitenkin jotenkin ihmeellisesti tekemään oikein:

http://youtu.be/_kdP_LvdHP4

Meinasin laittaa niitä pahimpiakin, mutta en taida kehdata, sen verran hävettävää menoa. Ja hiukan on alkanut ottaa päähän jatkuva epäonnistuminen ja se ikävä kyllä myös näkyy radalla, ei hyvä. Vaikka kuinka on kiukkuinen itselleen, tulkitaan se äkkiä koiralle vihoitteluksi. Sen verran armahdan itseäni nykyisin, että laitan ihan suosiolla kolmasosan meidän hylyistä Ansan syyksi, kun on noin itsenäinen koira, saa se kyllä kantaa osansa vastuustakin, nih. Mulla alkaa olla melkoinen lista asioita, joita ei saa radalla tehdä, jos mä osaan joskus ottaa ne kaikki huomioon, me voidaan jopa onnistua. Ja niitä asioita ei tietenkään treenata kuntoon, sehän nyt olis ihan ennen kokematontaKieli ulkona.

Seurakoirarintamalla kaikki hyvin. Bondin selkä hiukan taitaa kyllä vihoitella ja jätän sen pois pidemmiltä lenkeiltä. Kompa kompsuttelee kuten ennenkin. Ohitustreeniä on hiukan tehty ja ihmisiä kohdatessa Kompa tarjoaa kontaktia, siis kerjää namia. Koirat taitaa olla vielä liian kiihdyttävä juttu, mennään ohi nami nenässä.  Ihan liian vähän saadaan treenattua, kun yllättävän vähän koiria on liikkeellä meidän kanssa samaan aikaan. Ja ne ohituskurssit on ihan järjettömän kalliita, ei mun palkalla semmoisissa enää käydä. Jos nyt kevään edetessä kuitenkin jotain kivaa keksittäisiin seuriksillekin.