JÄLKI

Tänään sitten viimeistä kertaa jäljellä, Bondi teki hienoa työtä. Olosuhteet olivat ikävät, vettä satoi melkoisesti ja juuri kun ajettiin metsään autot parkkiin, yks auto tuli vastaan ja tyyppi kertoi olleensa koiraansa juoksuttamassa juuri siellä mihin Paula oli puoli tuntia sitten tehnyt kaikille jäljet, hieno homma. Mutta huonolla tuurilla sitä sattuu.Tai sille koirallehan se oli ollut melkoinen onnenpotku, makkaraa siellä täällä, vau!!

Bondi meni kuitenkin loistavasti, enhän nyt tarkkaan tiedä mistä jälki meni mutta vastasi kyllä kuvausta, kuono pysyi tasaisesti maassa ainakin suorilla ja loppupalkka löytyi, oli jopa tallellaHymy. Kulmat aiheuttivat kuitenkin ylimääräisiä kiemuroita, niihin varmaan laitan jatkossakin vielä nameja vaikka nyt siis ihan vaan lopussa palkka. Seuraavaksi taidan tehdä reippaasti pidemmän jäljen parilla kulmalla ja jos se menee hyvin, sitten on aika kokeilla veretystä, kun se nyt kuitenkin tulee olemaan se meidän juttu tällä jälkipuolella.

                                        ----------------------------------------------------------------------

Muuten on sitten laiskoteltu koko viikko. Lauantaina alkoi Nuuskujen möllitoko, kävin kouluttamassa ja ennen sitä otin Bondin kanssa jotain höpöhöpöä, en vaan oikein osaa orientoitua treenaamaan tokoa tosissani tällä hetkellä. Pitäisi olla joku harjoitusohjelma tehtynä. Vois ehkä vilkaista noita Pipan treenivihkoja sillä silmällä, ovat tosi hyvät, kun vaan sais aikaiseksi.

Maanantaina oltiin kimppalenkillä Nuuskuporukalla Naantalissa. Bondi käyttäytyi kuin vanha koira, hiukan pärisi uroksille, mutta muuten oli kuin ei näkisikään muita, höh. Ja mä kun luulin, että sille kelpaisi seura kun se on ollut yksin jo niin kauan. Tai sitten se vaan on oppinut kävelemään nätisti porukassaKieli ulkona. Seuraava kerta onkin sitten joulukuun alussa. Jos mulla on silloin jo pentu ja olen fiksu, niin jätän sen kotiin treenaamaan yksinoloa ja jos olen tyhmä, otan sen mukaan reppuun ja kiroan kun se ei kuitenkaan malta pysyä nätisti koko matkaa enkä ihan niin pientä halua vielä esitellä vieraille koirille. 

Ja huomenna pääsen pentuvahdiksi illaksi kun isäntäväki vie jälkeläisensä kattelemaan jotain dinosauruksia Hesaan. Kamerat on viritetty valmiiksi, ehkä sais jonkun videopätkänkin otettua,  onnistuu varmaan kuvia paremmin kun tietää mikä on vehkeiden laatu suhteessa kohteiden vauhtiin.