Kelloja siirrettiin viikonloppuna ja sen kyllä huomaa. Ei kovin ihmellisiä ehdi valoisaan aikaan tehdä ja minä sentään pääsen jo kolmelta töistä. Mutta hiukan oli pakko kuitenkin tänäänkin treenata.

Erja muuten tekstaili, että pennuilla alkaa silmät aueta, keskiviikkona menen taas katsomaan.

PK

Taittelin muutaman kepin ja ajattelin kokeilla nouseeko ne jäljeltä. Tein ihan lyhyen jäljen ilman mitään makkaroita ja laitoin pari keppiä. Sitten Bondi jäljelle ja hienosti se pongasi eka kepin ja nosti sen jo ylöskin, mutta sitten ajatus katkesi ja keppi putosi ja meinasi jatkaa jälkeä. Pieni murahdus multa auttoi, palasi kepille, nosti ylös ja toi mulle. Vaadin vielä istumisen, että vähän rauhoittuu. Sitten viereen ja uusi aloitus. Tässä kohtaa sain itse opetuksen että se lyhytkin jälki pitäisi merkitä, kun yritin itsepäisesti lähettää Boondia väärään suuntaa. Meni jo hiukan kiroamisen puolellekin, mutta onneksi Bondi on loistava harjoitusotus, se vaan sitkeästi änkesi sivuun mun osoittamasta suunnasta ja lopulta palasi keppi suussa mun luo. Hieno homma, näinhän se luota koiraasi-juttu juuri menee. Mutta hyvältä vaikuttaa, keppejä en taida itsenäisesti enää kokeilla, vasta sitten sunnuntaina taas Paulan opastuksella. Pari jälkeä vois kyllä vielä viikolla tehdä.

TOKO

Ja ihan pakko oli ottaa yks tunnaritreeni ton jäljen perään. Hämmästyttävä suoritus, Bondi ihan oikeasti haistoi palikat läpi ja nosti oikean. Yleensä se ainakin kerran koittaa ottaa väärän (naulattu kiinni) ja sitten vasta muistaa, että tässä pitikin tehdä jotain muuta kuin tuoda parhaalta näyttävä palikka. Eli nyt vaikuttais näistä kahdesta lajista olevan tukea toisilleen, mutta entäs sitten kun jäljen tekee vieras ihminen?