OT: Mä sitten inhoan shoppailua! Kaiken muun, mitä ei paikallisesta S-marketista saa, hankkiminen on yhtä tuskaa. Nyt kuitenkin päätin, että tänään on mitä mainioin päivä hankkia uusi takki, patja ja Kompalle jotain energiaruokaa, mitä ei marketista saa. Oikeastaan olis ollut vapaapäivä, kun olin eilen töissä, mutta koska tunnen itseni, oli parempi lähteä aamulla töihin plussaa tekemään, sitten ei niin helposti jää taas reissu tekemättä. Töissäkin olis ollut kyllä paljon hauskempaa olla koko päivä ja sittenhän oliskin taas ollut kiire kotiin koirien luo, mutta pakotin kuitenkin itseni iltapäivällä kauppaan. Ja aivan mahtavasti sain yhdellä pysäköinnillä kaiken tarvitsemani, kerrankin onnistunut ostosreissu. Kotona kruunasin kokemuksen heittämällä vanhan takin pois, ihan siis roskiin asti. Vaikka koville se otti, taskuja tyhjentäessäni koitin keksiä takin osille jotain uusiokäyttöä, mutta loppujen lopuksi vakuutin itseni etten tee mitään irtohupulla, rispaantuneilla nauhoilla, enkä tästäkään vaatteesta ikinä tee koirille mitään design-asua. Illalla uudelle patjalle nukkumaan ja nauttimaan rahan kulutuksen antimista, nyt on tuettu yhteiskuntaa. Ehkä taas vuoden päästä, ei ainakaan yhtään aiemmin.

Tajusin, että vihdoinkin on taas elämässä tämä ihana tila: talossa on vain aikuisia koiria. Onhan pentu kiva, mutta kyllä arki sujuu niin paljon paremmin, kun ei tartte erikseen huomioida ketään. Kompa yleni aikuiseksi, koska öisin ei tartte enää sulkea portteja, saavat olla koko kämpässä, Ansakaan ei öisin hyppele pöydillä. Ja töissä voi tarvittaessa olla tunnin ylimääräistä, ei tartte lattioita pestä kotiin tultua. Kompa on muutenkin rauhoittunut hiukan, iltaisin pystyy tekemään hiukan tokoakin, aamuisin on vielä ihan liikaa liike-energiaa, jotta vois keskittyä johonkin niin tylsään kuin maahanmenoon.

Huomenna onkin jännää, kun mennään Piiralle kuulemaan, miten vois pitää Kompan kunnossa pidempään. Lähinnä siis jännittää, kuinka sitä voi mitenkään käsitellä, kun se ei ole paikallaan. Paitsi jos istun päällä, onkohan se sallittua?

1294423510_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294423391_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1294423743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se on välillä jo sen verran paikoillaan, että siitä saa hiukan järkevämpiä kuvia. Mun söpöläinenPusu. Ja ihan noin jäykäksi ei tartte ryhtyäkään, kuin Ujo ja Jörö, jotka nyt vaan kivettyvät aina kun kameran ottaa esiin.