Kompa on nyt aksannut tehokkaasti: sunnuntaina käytiin tekemässä matala puomi ja hyvin meni, eilen tehtiinkin sitten jo ihan se oikea puomi, kun sain ennen Ansan treenejä avustajan kulkemaan toistapuolta ja pehmentämään mahdollista putoamista. Ei kuitenkaan pudonnut ja tänään käytiin taas kokeilemassa yksin, hienosti meni. Saatiin tehtyä jo pientä rataa, missä hyppyjä, putkia ja A. Hypyt 50 cm, menee kun keskittyy, mutta otetaan kuitenkin pääsääntöisesti vielä matalammilla. Näin jopa pari itsekseen putkeen juoksua, Kompallahan alkaa olla käsitys oikeasta meiningistäNauru. Tyytyväisenä suoriutumiseemme otin sitten työn alle kepit, ehkä niitäkin jaksaa alkaa opettaa. Saatiin muutama kiva toisto verkoilla, jätettiin itämään seuraavaan kertaan. Kompa todella loisti tänään, kiva vauhti ja kontakti, siis muhun, en kai mä nyt tolle jaksa niitä oikeita opettaa, muuten kuin pysäyttämällä ja palkkaamalla kontaktille, että sen verran kuitenkin. Mutta heti kun viereiselle kentälle tuli joku treenaamaan, katosi kuulo, hyppykyky (kaikki rimat juostiin alta) ja vaikka sain sen pidettyä omalla kentällä, aika turhaa oli mitään enää treenata. Paitsi sitä häiriössäkin kuulolla pysymistä, ehkä siitäkin joskus vielä tulee jotain.

Bondilla alkoi tänään vesikävelyt. Tanjan mielestä koira on hyvässä kunnossa, hiukan vasemman takajalan lihakset on heikommat kuin oikean, mutta tästä on hyvä jatkaa. Huomenna päästään eroon niiteistä ja kuullaan, mitä mieltä lääkäri on tosta turvotuksesta.

Sain Ralli-kyltit valmiiksi ja askarreltua niille jonkilaiset telineetkin ja sitten treenaamaan. Ansan oli hiukan vaikea keskittyä tekemiseen, kun sen mielestä tollasia ylimääräisiä juttuja kentällä kuuluu käydä koskemassa tai jos ei niihin kerran saa koskea, ne täytyy väistää kaukaa, huoh. Ja tämähän oli tiedossa, että ei sitten soimata koiraa kun sunnuntain kisoista ei ole tuliaisina edes sitä hyväksyttyä.