Vuodatus on sitten muuttunut ja minä kun niin kamalasti tykkään muutoksista toimivassa systeemissä, höh. Mutta ei anneta sen haitata, jatketaan turinoita uudelle pohjalle.


Arki on normalisoitunut. Ihmeen hyvin kaikki sujuu, vaikka Kompaa ja Kaskua täytyykin pitää erillään. Pikku hiljaa olen Kompalle syöttänyt namien sivussa ajatusta Kaskusta ja nyt pystyn jo liikkumaan Kasku sylissä Kompan seurassa ilman "hyökkäyksen" pelkoa sekä istumaan iltaa niin, että Kompa makailee sohvalla ja Kasku temmeltää lattialla ja sohvalla ja pitkin seiniä ja kattoa, se on meinaan aikast vilkas otus. Oiskin mahtavaa, jos Kompan sais kotona tottumaan pennun läsnäoloon, ei tarttis sulkea ketään pois kuvioista osaksi aikaa. Vaikka toisaalta, jotenkin ihanan rauhoittavaa kaikille, kun perskärpäset pysyy hiukan kauempana, varsinkin Bondi harrastaa tota ärsyttävää pörräämistä. Pelkään jopa, että se ihan vallan stressaantuu mun kotona olemisesta, kun on aina tunkemassa joko syömään tai ulos pienestäkin liikkeestä. Ansa on hyväksynyt Kaskun, mutta ei vielä suostu alentumaan mihinkään yhteistoimintaan.


Pikkuisen ollaan leikisti treenattukin: perusasento ja maahanmeno ovat jo hyvin alullaan, viikonloppuna aloitettiin keinutreeni, ei haittaa heiluminen eikä kolaus. Ohjauksiakin olen hiukan lelun perässä ottanut, perus- ja poispäinkäännöksiä, sormiaan saa vaan varoa, kun joku ei todellakaan varo. Ruoka on alkanut maistua paremmin kun siirryin kahteen tarjoiluun päivässä. Iltapäivällä onkin sitten sopivan nälkäinen pentu nameilla koulutettavissa.


Ilmeisesti kuvia ei pysty vieläkään tänne laittamaan ja koska en ole varma tallentuuko mitään tästä tekstistäkään, niin ehkä palaan asiaan jahka, ehkä, jos, saavat tämän toimimaan paremmin.


Siis ei ole totta! Nyt tää vaatii otsikon, pystyäkseen tallentamaan yhtään mitään. Ja minä kun en otsikoita ala joka tarinaan keksimään, siihen loppuu sitten tämä pelleily, nih.