Tänään on omilla koirilla ollut melkein vapaapäivä, olin kouluttamassa möllitokoporukkaa. Ja nyt alkoi nousta innostus kouluttaa taas sitä omaa pentua. Isot suunnitelmat mitä sen kanssa meinaa tehdä vaikkei sais vielä haaveilla kun ei pennun saaminen ole vielä mitenkään varmaa. Kamala kun aina on niin innostunut alkamaan alusta vaikka noissa kahdessakin riittäisi treenattavaa. Pitäisi olla koulutuksellisessa mielessä kiinnostunut korjaamaan virheitään, mutta ei kun uutta vaan pilaamaan taas! Mutta sitä odotellessa, tein mä sentään jotain omienkin kanssa.

Toko

Ansan kanssa seuraamista kun se tuntui olevan tosi vauhdissa tänään. Ihanan reippaita perusasentoja kun ottaa muutamia askelia mihin vaan suuntaan. Mutta se kesto, en oikeastaan uskalla enää edes kokeilla, kun en saa paikkaa pysymään oikeana. Taidan kokeilla seuraavaksi taluttimessa, jos se kestäis tämän pakotteen ja ei edistäisi. Mutta suostuisi silti tekemään kunnolla töitä.

Maahan, istu, seiso sujuvat loistavasti kun en tee niitä liikkeenomaisesti, palataan pikku hiljaa taas kaukopäiväjärjestykseen, Ansa palautuu nykyisin paljon nopeammin mun äänenkorotuksistani. Taidan alkaa vaatia siltä enemmän kunhan tästä vauvajutusta päästään ohi.

PK

Bondin kanssa jatkettiin mahan tökkimistä, ihan kuin olisi pientä suoristumista istumisessa huomattavissa. Palkka täytyy tulla aina sillä kädellä kummasta B ei sitä odota. Ja kai se on hiukan liian kaukanakin. Suustakin olen sitä koittanut palkata ja se on kyllä toimivaa, mutta koiranruoka maistuu aika ällöttävältä jo viidennellä toistolla. Matka täytyy olla tosi lyhyt, muuten tunkee suoraan sivulle. Ja tätä samaa otettiin kapulan kanssa. Nyt pohdin pitäisikö ottaa B sivulle kierrättämällä selän takaa kun se sujuu tolla rakenteella näppärämmin kuin toi kiepsahtaminen.

Seuruuta hiukan ihan vaan sisällä ja silloin B on kyllä tosi veltto, ei oikein päästy tunnelmaan. Lähinnä koitin itse muistaa palkan paikan reidessä kiinni. Ihmeellisesti se käsi vaan lähtee vaeltamaan.

Hyppy jätettiin tältä päivältä väliin, olin hiukan huolestunut B:stä yöllä kun ajattelin ettei sen selkä kestä tollaisia loikkia, mutta ihan kunnossa se näytti aamulla olevan. Pitäisi alkaa nyt tutkia taas sitä koirahierontakirjaa ihan tosissaan, että osais edes jotenkin ylläpitää noiden otusten kuntoa itsekin.