Lauantaina oli Kelmi-Nallikallio agipäivä hallilla. Hiukan kylmä päivä ja meninkin sitten vasta myöhemmin paikalle, kun ajattelin, ettei Kompaa voi kauaa missään pitää parkissa. Mutta se yllätti iloisesti ja oli lähes rauhallinen, ei saanut raivareita, vaikka käytiin toisten kanssa kävelyllä ja sitä pystyi pitämään hallissa, vaikka kävin Ansan ja Pinkon kanssa radalla. Olen oikeastaan melko hämmentynyt, miten paljon eroa on viime kertaan, eikä sen kanssa ole mitään edes treenattu. Eihän se ihan enkeli sentään ole, lähinnä samanlainen kuin Ansa, melko tarkka omasta alueestaan, mutta malttaa nyt pysähtyä haistamaan kaveria ennen kuin päättää pitääkö tästä vai ei. Tollasen kanssa jo pärjää.

Treenit menikin sitten melko ristiriitaisesti. Ensin ei Ansan kanssa päästy ollenkaan samalle taajuudelle ja se veti herneen nenään kun unohdin varmaan palkata tarpeeksi. Pinkon kanssa olin paremmalla asenteella liikkeellä ja rata meni kivasti. Paitsi, että olin jo unohtanut miten paljon pappa kuolaa, kivaa. Toka radalla Ansa päätti ryhdistäytyä, vai olinko se minä, mutta meni kuitenkin paremmin. Pinkon kanssa meni tahkoamiseksi, sillä on niin paljon herkempi ohjaustehostin, kuin Ansalla, mutta lopuksi senkin kanssa ihan vauhdikasta menoa. Kun  vaan nyt jaksais opetella niitä käännöksiä ja sitten vielä vois opettaa ne Ansalle, niin ihan lupaavalta alkais tämä laji näyttää.

Sunnuntaina sitten kisat Lempäälässä ja en taida jaksaa sanoa mitään siitä kääntämisestä, katsokaa itse. Paitsi sen verran, että muhun on taas iskenyt ohjauspelko. Kamala kiire vaan edetä ja jättää koira tekemään omalla tavallaan asioita. Mahtoiko muutama onnistumisen tapainen loppuvuodesta aiheuttaa paineita? Kun tiedän, että voin onnistua, sitten alkoi taas pelätä epäonnistumista ja koittaa vaan selvitä jotenkin? Vauhdikasta menoa nyt kuitenkin. Kisapaikka oli melko hälyisä ja ahdas, enkä ole nähnyt Ansaa noin stressaantuneena ennen kisapaikalla. Hienosti se kuitenkin teki töitä, ehkä hieman ylikierroksilla kuitenkin, kun ekalla radalla kontaktit paukkui. Lisäksi sieltä kielto ja rima. Olen taas nimennyt radat väärin, jos joku niin tarkkaan katsoo. Ekan pitäis olla B, sitten vasta A.

Tokalla radalla vaadittiin sitten enemmän tarkkuutta kurveissa ja varsinainen pelastelu siitä tulikin, näyttää taas videolla paremmalta kuin miltä tuntui radalla. Pituuden palikat lenteli ja kielto. Mutta tuplatulos nyt kuitenkin, on se parempi kuin ei mitään. Jatketaan harjiutksia parin viikon päästä omissa kisoissa.