Tänään olen harrastanut pienimuotoista suhdetoimintaa Lahjan kanssa ja en vaan tiedä voiko olla noin pienestä kiinni vai onko se muuten vaan antanut periksi, mutta tossa se nyt makaa sohvalla meidän muiden seurana.

Nalli taas alkaa olla ihan valmis lähtemään kotiin, se makaa tiiviisti eteisen oven edessä ja haluaa autoon kun mennään ulos. Tulee hiukan mieleen tämä monelle tuttu, loistava tarina: http://hyperboleandahalf.blogspot.com/2010/11/dogs-dont-understand-basic-concepts.html (Joku vois antaa vinkin, miten nämä linkit pitäis oikeesti tänne laittaa?)

Olen muuten päätynyt siihen lopputulokseen, että vaikka itse en osaa kertoa tämän lauman järjestystä, Kompa osaa. Se jättää Nallin ja Bondin täysin rauhaan, ja nämä kaksi ovat melkoisen itsevarmoja tyyppejä (vaikka Nalli nyt sisällä hiukan oudolta vaikuttaakin) ja ne kävelevät täysin Kompan yli, jos se nyt jossain sattuu edessä olemaan. Pinkoa ja Ansaa Kompa härkkii välillä, kun nämä kaksi hiukan kuitenkin reagoivat, ne ovat siis siinä seuraavina. Mutta Lahjaa ja Nakkea Kompa ei kunnioita yhtään, tuntuu oikein nauttivan kun saa kiusata niitä. Lahja kuitenkin on kiitos tiheän hammastyön vielä Kompan yläpuolella, Nakke on tainnut jo luovuttaa ja tyytyy osaansa pahnan pohjimmaisena. Ja tämä siis ihan vaan mun ajatuksena, omistajat saattavat olla hiukan toista mieltäHymy.