Käytiin omissa kisoissa ottamassa taas vaihteeksi kolme hyllyä. Eka rata ihan luokaton, seuraaviin olin tyytyväinen, selvät omat ohjausmokat kummassakin. Ja totesin myös, ettei ole ollenkaan kiva kuunnella Yö:n suruvirsiä kisoissa, kun tarkoitus on saada ajatukset pois ikävistä asioista. Ilmankin itsemurhamusiikkia meinaa jatkuvasti olla kyyneleet silmissä. Mutta eipä kai se ole koetoimitsijan ongelma jos joku ohjaajista on lähestymässä maailmanloppua, vaikkakin väliaikaista.

B-kisassa muuten hyvää menoa ja uskallan jopa yrittää ennen hyppyjä 14-15 jarrutusta, mutta usko loppuu kesken ja koska luulen, että Ansa meinaa hypätä 15 väärään suuntaan, käännyn liian aikaisin ja koira käy koskemassa putkea. Ja olihan siellä sitten vielä lentokeinukin, ehkä sen olis ottanut jämäkämmin ilman hyllyä.

Hypäri oli ihana, sai taas irrotella. Teen yhden perusmokistani, jään pujottelemaan yhdessä Ansan kanssa, kun olis pitänyt edistää tekemään pakkovalssin tapainen seuraavalle hypylle, nyt siis hyppää väärään suuntaan.